Yıldız karakteri gerçekten aldığı ödülü hak ediyor hani sadece ayın karakteri değil bence yıl karakteri ödülünü alması lazım milyonlarca hayranı milyonlarca takipçisi var ben izlemiyorum ama her yerde karşıma geliyor ve çok duyuyorum demek ki hak ediyor.
Ben enderi daha çok seviyorum en azından asil yıldız mahalle kadınlarından hallice diksiyonu yaptığı espriler zaten geldiği yeride unutmamış kendini geliştirmek adına hiç bir şey yapmamış
Aras Bulut İynemli Kardeşimizin Canlandırdığı Yamaç Koçovali Karakteri Diyorum 👍🏻🆒😎 Aras Çukurda Çok İleri Gelişim yakaladı İmaj Tarz giyim olarak Oyunculuk da hep başarılıydı Ama çukur da bunu çok daha fazlasıyla yaşattı @serimiyy Uraz Diyor 😊 Benim diğer Favorim Uraz da Uraz ve aras diyorum Ama ikisi kıyas edecek olursak aras açık ara önde Adama Psikopat ol de Çok manyak Oluyor 😅 Üzül de çok gerçekçi üzülüyor rolü Oynamıyor yaşıyor
@serimiyy Vayy Kartal 🦅 Çıngıraklı Diyon Yani 😉 Uraz Üç Kuruş da Kartal Karakteri Çok Güzel Oturdu ve yakıştı da Ama Maalesef Mal senarist yönetmen Adamın karakterini Bozdu Kartal Başlarda Çok İyi adamdı Sonradan Karaktersiz Çıktı Benim Favorim Aras Kardeşim 😊 Çukur dan Yamaç Koçovali Kartalı İkiye katlar Yamaç 😅
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Eda Ece, Yasak Elma’da oynadığı “Yıldız” karakteriyle bu ayın en sevilen dizi karakteri seçildi. Senin favori dizi karakterin kim?