Diziler & Filmler Bunalıma girince hangi dizi karakterine bürünüyorsun? BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben direkt Hürrem oluyorum valla. Suyun altında ağlamaç. :D siz kime dönüşüyorsunuz Bihter Feriha Hürrem Leyla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bunalıma girince hangi dizi karakterine bürünüyorsun? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ben genelde Bihter bunalımına giryomm 👇https://www.hizliresim.com/6lm1udv 0 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunlardan hiçbirisi. Ben Leyla ile Mecnun dizisindeki Mecnun'a bürünüyorum 😅 0 1 Yorumla BenİknaOldum +1 yıl o da baya kaliteli bir depresyon yaşıyor :d Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Beni beni Bihterini der sıkarım kalbime adam olun 😂 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Hürrem. icimden canavar cıkıyor herkesin belasını s... geliyor. 0 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evde beni leyla diye cagirirlar sirf bu leyla gibi oluyom diye 0 0 Yorumla
serdarsinanatmaca Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Düz muşambanin üstünde mala dönüyorum resmen 🤣🤣 leyla forever 0 0 Yorumla
Cutieheart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hiçbiri kenara çekilip sıcak su torbam + çikolata alıyorum miss 😎 0 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl dengimi bulamadım, ibrahim ballıses koysaydın en azından 0 0 Yorumla
deniztekinn12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bihter ziyagil diyorum hatta ondan daha yıkık oluyorum jwjzjs 0 0 Yorumla
Zeyñepsis Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl dizi izlemedigim icin karakterleri sadece isim olarak biliyorum o uizden bilmiyorum 0 0 Yorumla
DeeP66 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bunalıma girince bambaşka bir insan oluyorum alakasız tepkilerim var genelede. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl desem dizi karakteri değilde tazmanya canavarı oluyorum 0 2 Yorumla BenİknaOldum +1 yıl jdfgjfhgj gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıkıp döküyorum kekeks Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Akasya durağındaki Osman gibi oluyorum ben. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Bunalıma girmiyorum ki 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı. Amma Bihter varmış 😎 0 0 Yorumla
patronnur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl korkunç bir intikam sessizlik ile başlar 0 0 Yorumla
bideburdanbak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En az bihter kadar psikopat hatelelet sergiliyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Bihter gibi üzülüyorum ben xjjx 0 0 Yorumla
yrwjjrkutek Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl leyla yikik gorundugu icin onu sectm 0 1 Yorumla BenİknaOldum +1 yıl mantıklı Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı. Feriha olurum 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 371 cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben genelde Bihter bunalımına giryomm 👇
https://www.hizliresim.com/6lm1udv
Bunlardan hiçbirisi. Ben Leyla ile Mecnun dizisindeki Mecnun'a bürünüyorum 😅
o da baya kaliteli bir depresyon yaşıyor :d
Beni beni Bihterini der sıkarım kalbime adam olun 😂
Hürrem. icimden canavar cıkıyor herkesin belasını s... geliyor.
Evde beni leyla diye cagirirlar sirf bu leyla gibi oluyom diye
Düz muşambanin üstünde mala dönüyorum resmen 🤣🤣 leyla forever
Hiçbiri kenara çekilip sıcak su torbam + çikolata alıyorum miss 😎
dengimi bulamadım, ibrahim ballıses koysaydın en azından
Bihter ziyagil diyorum hatta ondan daha yıkık oluyorum jwjzjs
dizi izlemedigim icin karakterleri sadece isim olarak biliyorum o uizden bilmiyorum
Cikilata yemeyelim
Burhan Altıntop
Bunalıma girince bambaşka bir insan oluyorum alakasız tepkilerim var genelede.
Nasıl desem dizi karakteri değilde tazmanya canavarı oluyorum
jdfgjfhgj gerçekten mi
Yıkıp döküyorum kekeks
Burhan altıntop
Akasya durağındaki Osman gibi oluyorum ben.
Hiçbirine burunmuyirum
Bunalıma girmiyorum ki
Amma Bihter varmış 😎
Ben kesinlikle leylayim arkadaşlar 🤓
Feriha galiba. Bihter çok zengin girmiş.
Bari bir tane de erkek secseydiniz😒
korkunç bir intikam sessizlik ile başlar
Leyla Mecnun daki
Mecnun
En manyak hangisiyse o
Hürrem olabilir 🤣🤣🤣
En az bihter kadar psikopat hatelelet sergiliyorum
Ben niye oyladim mk LFKSKLZKCKDLCKKS
farksiz hurrem ahahshs
Bihter gibi üzülüyorum ben xjjx
Hiç birine kendi modumdayım
valla kesinlikle bihter olurum ben.