Ya birisi kaza geçiriyordu hastaneye götürüyolardi bir daha ondan haber alamiyolardi ilginç olaylar oluyordu o hastanede adam sonradan anliyordu :)) #prensfilmsorusu
Ya şöyle bir adam kaza geçiriyor yakınları ondan haber alamıyor bir hastaneye goturuyolar ama o giden kişi sonradan anlıyor bir şeyler döndüğünü korku gerilim temaliydi :))
Hayır ama anlattığına göre böyle türk filmi vardı. Meğer virüs çıkmış çoğu insan ya ölmüş ya da bir adaya sığınmıştı. O hastanede yatan kişide yıllar sonra uyanıp şehrinde yalnız kalıyor. Ve kişileri aramaya çıkıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hastane filmleri yaz belki çıkar
Direkt hastane filmi değildi çiçeğim djfjg
Başrolünde Liam Neeson mu var?
Ona bakmamıştım :))
Filmin sadece başları mı hastede geçiyor tüm film mi hastede geçiyor?
Ortalarından :))
Valla bilemedim ki şimdi. başka ip ucuda vermiyorsun. Verdiğin tek ip ucu hastane. Bahsettiğin gibi zibilyon tane film var kckxjxjdjxj
Ya şöyle bir adam kaza geçiriyor yakınları ondan haber alamıyor bir hastaneye goturuyolar ama o giden kişi sonradan anlıyor bir şeyler döndüğünü korku gerilim temaliydi :))
Ha bilmiyorum o zaman.
Genel konu bunun üzerinden dönüyordu :)
Korku, gerilim izlemem. Aşrı yapmacık geliyor bana, ciddiye alamıyorum. Dediğin şeyi bildiğimi sanmıyorum o yüzden.
Diyosun :)) bazıları ama ilginç olabiliyor ya konu olarak
Gerilim severim ama korku sevmem korku filmlerinin konusu yok ki zaten genelde kxjxjxhxb
Zombi filmleri filan oluyor ya :D
10 yaşındaki bir çocuğun böö diye korkutmaya çalışmasıyla aynı şey gibi geliyor bana kxjdjdhd
He zombi olabilir evet o tarz severim bazen.
Dizisi vardı onun hatta ama eskisi gibi izlenmiyor :D
The Walking Dead mi?
Aynen :))
evlilerdi dimi. Kadın kayboluyordu?
Yok erkekti kaybolan :))
püü o değilmiş o zaman:D
Ilginç bir konusu vardı :D
Türk filmi mi?
Hayır değil :))
İzlemiş miydin😂
Hayır ama anlattığına göre böyle türk filmi vardı. Meğer virüs çıkmış çoğu insan ya ölmüş ya da bir adaya sığınmıştı. O hastanede yatan kişide yıllar sonra uyanıp şehrinde yalnız kalıyor. Ve kişileri aramaya çıkıyordu
Benim dediğim daha farklı :))