Diziler & Filmler Bu ne tuhaf bir çizgifilm? vızvızvız1111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pırdino ne ya. İki saattir 😂 gülüyorum. Yapımcının yaratıcılığına hayran kaldım. Güncellemeler+1 yıl İstemsizce gülüyorum YA OF SJDLPAKDNSLSJDJD Bu ne tuhaf bir çizgifilm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/PzSMe0-lHoAçocukken bunu izlerdimpirdino ne yav ilk defa duydum 1 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bir yerden bir anda kaçıp giden dinozor falan mı acaba anlamı bende merak ettim :D 0 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Happy three friends en sağlam çizgi filmdir 1 3 Yorumla Ömerf21 +1 yıl Hayır net regular show'dur. Yorumla Ömerf21 +1 yıl Sürekli diziyi hiçbir şeye değişmem (Sizin gibi güzel bir bayan hariç tabii) Yorumla Ömerf21 +1 yıl :)) Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Komik mi cizgifilm 0 1 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl İsmi komşk Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl tam senlik 0 3 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Gel beraber mum ışığında izleyelim şekerim Yorumla _Zuen_ +1 yıl istemez büllüklü Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Aaa kestirdim ben ayıp ediyorsun Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl O hala yaşıyor mu 0 6 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Bilmem izlemedim ama isime çok güldüm anahqhahahhdıx Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Ben izlemiştim Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl İsmi çok komik 🤣🤣🤣Pırdino ŞSĞWĞDOSOFCĞXĞVV Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Dinazor karakterin adıydı Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Olsun çok konik ama Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Biliyorum zaten aklıma başka bir şey getiriyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bnde senin her yoruma atlamana 1 2 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne değil efendim Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. Pırdino ne ya 0 7 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Bence onu sorguluyorum SŞĞDÜFPSPFĞSPVĞC Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Pırdino ney Allah icin sşdşdşfşdşdğpdşflclsldpc Yorumla TayyarRA +1 yıl Hsdhdhsh çizgi film mi 😅 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Evet çizgifilm adı 🤣🤣🤣🤣 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Pırdino SNDİALSKAKPSĞAŞDLAŞDŞSĞSÜDĞX Yorumla TayyarRA +1 yıl Pırerr kardeşim helikopter Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Pırt Yorumla
Sıkıntılaryyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Onnasıl bişe kız 0 12 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Pırdino çizgifilmin adı Yorumla Sıkıntılaryyyy +1 yıl Bakıcam komik ismi 🤣🤣 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Aklıma geldikçe gülüyorum pırdino ney ya 😂🤣🤣🤣🤣 Yorumla Sıkıntılaryyyy +1 yıl Bende izlicem bende izlicem ☺️ Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl İzle sjdjjdjfkd Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Pırdino zırdino Yorumla Sıkıntılaryyyy +1 yıl Maşa ile midved koca ayı o da güzel 🤣 Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Koca ayı maşanın daracık Qmcığını s2kiyor Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Koca ayıda 25 cm Demir yurrah Yorumla vızvızvız1111 +1 yıl Keşke olsa izlerim Yorumla Sıkıntılaryyyy +1 yıl 😂 nasıl yani yaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çocukken bunu izlerdim
pirdino ne yav ilk defa duydum
bir yerden bir anda kaçıp giden dinozor falan mı acaba anlamı bende merak ettim :D
Happy three friends en sağlam çizgi filmdir
Hayır net regular show'dur.
Sürekli diziyi hiçbir şeye değişmem (Sizin gibi güzel bir bayan hariç tabii)
:))
Komik mi cizgifilm
İsmi komşk
tam senlik
Gel beraber mum ışığında izleyelim şekerim
istemez büllüklü
Aaa kestirdim ben ayıp ediyorsun
O hala yaşıyor mu
Bilmem izlemedim ama isime çok güldüm anahqhahahhdıx
Ben izlemiştim
İsmi çok komik 🤣🤣🤣Pırdino ŞSĞWĞDOSOFCĞXĞVV
Dinazor karakterin adıydı