Çokça yazın aklınızdan gelenleri hatırlayalım gülelim biraz :)
Benim aklıma gelenlerden;
1-Vartolu'nun Medet'e; "He medet yatırdın bi de s. kseydin bari" dediği sahne :D :D
2-Karabatağın yakaladığı yabancının "Oooo f*ck (Hass. ktir) demesi üzerine; "Ufak mufak idare edecen dayıoğlu" dediği sahne :D :D
3-Hep Yek'teki s. lakların birinin; "Sen fakir, ben fakir bunlar ise madırfakır" dediği sahne :D :D
4-Yine Hep Yek'te kızın günah çıkarırken; "Üniversitedeyken 3 tane f. ckbudyy'im vardı" dediği sahne :D :D
5-Yüz Numaralı Adam'da Şaban'ın; "Bu parayla şey bile çekilmez baba" dediği sahne :D :D
Benim aklıma gelenlerden;
1-Vartolu'nun Medet'e; "He medet yatırdın bi de s. kseydin bari" dediği sahne :D :D
2-Karabatağın yakaladığı yabancının "Oooo f*ck (Hass. ktir) demesi üzerine; "Ufak mufak idare edecen dayıoğlu" dediği sahne :D :D
3-Hep Yek'teki s. lakların birinin; "Sen fakir, ben fakir bunlar ise madırfakır" dediği sahne :D :D
4-Yine Hep Yek'te kızın günah çıkarırken; "Üniversitedeyken 3 tane f. ckbudyy'im vardı" dediği sahne :D :D
5-Yüz Numaralı Adam'da Şaban'ın; "Bu parayla şey bile çekilmez baba" dediği sahne :D :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kemal Sunal'ın Süt Kardeşler filminde siyahi kadına söylediği "kim bu rengi bozuk karı" repliğine hep cok gülerim.
Irkçılık olarak görmeyip işin esprisindeyim acikcasi.
aynen o da komik daha neler yaz da hatırlayıp gülelim kanka :)
Baska aklima gelmesi imkansız. Dizi/film izlerken komik bulduğum bir kisim olursa güncellerim 😄
Gelir kankacığım ya düşün biraz :)
Hükümet Kadın'da Hate, babası için "Uykusu çok hafiftir bi harp çıksa hemen uyanır." dediği sahneye hep çok gülmüşümdür. Bu arada güzel bir soru sormuşsun. Tebrikler.
:D :D Teşekkür ederim :) başka neler var yazar mısın hatırlayıp gülelim :)
Bir sürü sey vardı ya
biraz düşün lütfen aklına gelenleri her zaman yaz :)