Diziler & Filmler Hiç Fırıldak Ailesi dizisini izledin mi? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 136 Yapay Zekaya Sor 2013 - 2016 yılları arasında yayınlanan absürt komedi türünde Türk animasyon dizisidir. Ben şahsen her bölümünü keyifle izlemişimdir. Favori karakterim ise Deli Orhan 😃Dünya dursa, onlar yine döner. 🦁 Hiç Fırıldak Ailesi dizisini izledin mi? Cevapla Dizi Soruları Bölüm Soruları Animasyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Galiba hayır hiç izledim, izlediysem de unutmuş olabilirim 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. İzlemiştim güzeldi😃devam etseydi keşke ama her güzelliğin bir sonu var tıpkı koca kafalar gibi 3 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet valla çok çabuk bitirdiler doyamadık Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aslında ortadaki yaşlı kadın hiç yabancı gelmiyor 🤔Ama zihnimde bu dizi ile alakalı bir bulguya rastlamadım😀 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Deli kaynana dürdane o 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İsmi de yabancı değil inanki 😂Ya ben yaşlandım hatırlamıyorum ya da hastalıktan beynim durdu şu anda Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Denk gelmişsinizdir mutlaka yayınlanalı bayağı oldu çünkü. Bir dönem startv bir dönemde tv8 de yayınlandı. :)) Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 332 cevap paylaştı. Gecen gun bi kanalda verdiler hatırlamıyorum izledim 😄yine gulerek izledim 1 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok komik ya kaynana dürdane ve deli Orhana bayılıyorum 😂 Yorumla
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl İzlemedim. İzlediysem de aklıma gelmiyor cidden 👀 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Absürt komedi seviyorsan izle derim. Argo çok var ama Yorumla terazininbiri +1 yıl Bi bakarım ☺️🌸 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl İzledim izledim aklıma gelen şey sitedeki erkekler idi. Aynen bunlar gibi fırıldak kendileri. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. İzlemedim fırıldak şeyleri sevmem çok cafcaflı animasyonları da sevmem 1 0 Yorumla
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bir kaç bölümüne denk gelmiştim. Bazı sahneleri baya absürt ve komikti. Bir ara full izlemek gerek. 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İzlemedim sanırım ben. 1 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bi şans ver derum Yorumla Balhaatunn +1 yıl Öyle mi dersun Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hee derum valla Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bakaruss Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kötü kedi Şerafettin değil mi orada ki kedi 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok hocam o değil Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Benzettim demek ki bu akşam bakmaya çalışırım. Merak uyandırdı Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bayadır izlemedim iyi hatırlattın kajsda 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok iyi valla ben her izlediğimde gülüyorum 😂 Yorumla ProfDiceksiniz +1 yıl biraz da ben güleyim bari :D Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çooook, filmini bile 4 5 kere izledim :D 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ejderha ev bakıyor galiba.Ney ev mi bakıyor? 😂 Yorumla YELELİ +1 yıl Aynen, severek takip ettiğimiz bir yapımdı :D Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır, hiç izlemedim🙈 1 9 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Umarım izlersin bir gün 👀 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl İzlemeli miyim? Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Absürt komedileri ve animasyon seviyorsan bence izle derim. YouTubede bölümleri var zaten her bölüm 10-15 dakika arası. Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Yaş ilk bölümün 10 dakikasında bile koptum😂 ben bunu neden daha önce keşfetmedim. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah ilk sezonlar yarım saate yakın sonrakiler daha kısa o üzücü. Ben final bölümünde yerlere yattım 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Finalde görüşürüz o zaman 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah görüşürüz deli Orhana dikkat et 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Tamam😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Anlaştık 😅 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 561 cevap paylaştı. Denk geliyordum da uzun soluklu olmadı 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl YouTubede bölümleri var 10-15 dakika arası her bölüm. Absürt komedi seviyorsanız bence beğenirsiniz diziyi. Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Teşekkürler Yorumla
BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Iı-ıhh, izlemedim hiç. 1 8 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İzle sen seversin Yorumla BeybiiMer +1 yıl Arada film dizi önersen böyle güzel oluyor, izleyecek bi şey bulamıyorum artık. Bakarım buna da okeyss Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olur, istemedin ki hiç öneriyim. Ne tür seviyorsun sen? Yorumla BeybiiMer +1 yıl Korku seviyorum ya ama hepsini izledim sanırım Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ayarlarız buluruz izlemediğin illaa Yorumla BeybiiMer +1 yıl Tamam güzel bi liste yap sen jfjf Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Valla 6,7 tane korku filmi ayarladım. İçlerinde izlediğin varsa değiştiririz.MamaZŞeytanın mührüExorcsmAgnesIce demonSupershot Yorumla BeybiiMer +1 yıl Eyvallah Aslann Yorumla
ysm44 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Evet izliyorum son 4,5 aydır ☺️ GüEl iyi seyirler herkese 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Hergun izliyorum 2 dk bile olsa 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl İzlemedim merak ettim. ama izlerim🤗 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İsmini çok duydum ama hiç izlemedim. 1 0 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir anımsama oldu ama izledim mi hatırlayamadım. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ya iyi diziydi bence 😂 Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Süperdi ama reis :)) 1 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Süperdi valla 😅 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İzledim 😂 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Favori karakteriniz? 😂 Yorumla Vanessa__ +1 yıl Zeki😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzledim 1 0 Yorumla
55Merviş55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok severim 1 3 Yorumla 55Merviş55 +1 yıl Favorim zeki ya Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Benim favorim Orhan. Zeki tam ergen çatlak 😅 Yorumla 55Merviş55 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı. Çok izlerdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Galiba hayır hiç izledim, izlediysem de unutmuş olabilirim
İzlemiştim güzeldi😃devam etseydi keşke ama her güzelliğin bir sonu var tıpkı koca kafalar gibi
Evet valla çok çabuk bitirdiler doyamadık
Aslında ortadaki yaşlı kadın hiç yabancı gelmiyor 🤔
Ama zihnimde bu dizi ile alakalı bir bulguya rastlamadım😀
Deli kaynana dürdane o 😂
İsmi de yabancı değil inanki 😂
Ya ben yaşlandım hatırlamıyorum ya da hastalıktan beynim durdu şu anda
Denk gelmişsinizdir mutlaka yayınlanalı bayağı oldu çünkü. Bir dönem startv bir dönemde tv8 de yayınlandı. :))
Gecen gun bi kanalda verdiler hatırlamıyorum izledim 😄yine gulerek izledim
Çok komik ya kaynana dürdane ve deli Orhana bayılıyorum 😂
İzlemedim. İzlediysem de aklıma gelmiyor cidden 👀
Absürt komedi seviyorsan izle derim. Argo çok var ama
Bi bakarım ☺️🌸
İzledim izledim aklıma gelen şey sitedeki erkekler idi. Aynen bunlar gibi fırıldak kendileri.
İzlemedim fırıldak şeyleri sevmem çok cafcaflı animasyonları da sevmem
Bir kaç bölümüne denk gelmiştim. Bazı sahneleri baya absürt ve komikti. Bir ara full izlemek gerek.
İzlemedim sanırım ben.
Bi şans ver derum
Öyle mi dersun
Hee derum valla
Bakaruss
Kötü kedi Şerafettin değil mi orada ki kedi
Yok hocam o değil
Benzettim demek ki bu akşam bakmaya çalışırım. Merak uyandırdı
Bayadır izlemedim iyi hatırlattın kajsda
Çok iyi valla ben her izlediğimde gülüyorum 😂
biraz da ben güleyim bari :D
Çooook, filmini bile 4 5 kere izledim :D
Ejderha ev bakıyor galiba.
Ney ev mi bakıyor? 😂
Aynen, severek takip ettiğimiz bir yapımdı :D
Hayır, hiç izlemedim🙈
Umarım izlersin bir gün 👀
İzlemeli miyim?
Absürt komedileri ve animasyon seviyorsan bence izle derim. YouTubede bölümleri var zaten her bölüm 10-15 dakika arası.
Yaş ilk bölümün 10 dakikasında bile koptum😂 ben bunu neden daha önce keşfetmedim.
Hahah ilk sezonlar yarım saate yakın sonrakiler daha kısa o üzücü. Ben final bölümünde yerlere yattım 😂
Finalde görüşürüz o zaman 😂
Hahah görüşürüz deli Orhana dikkat et 😂
Tamam😂
Anlaştık 😅
Denk geliyordum da uzun soluklu olmadı
YouTubede bölümleri var 10-15 dakika arası her bölüm. Absürt komedi seviyorsanız bence beğenirsiniz diziyi.
Teşekkürler
Iı-ıhh, izlemedim hiç.
İzle sen seversin
Arada film dizi önersen böyle güzel oluyor, izleyecek bi şey bulamıyorum artık. Bakarım buna da okeyss
Olur, istemedin ki hiç öneriyim. Ne tür seviyorsun sen?
Korku seviyorum ya ama hepsini izledim sanırım
Ayarlarız buluruz izlemediğin illaa
Tamam güzel bi liste yap sen jfjf
Valla 6,7 tane korku filmi ayarladım. İçlerinde izlediğin varsa değiştiririz.
Mama
Z
Şeytanın mührü
Exorcsm
Agnes
Ice demon
Supershot
Eyvallah Aslann
Evet izliyorum son 4,5 aydır ☺️ GüEl iyi seyirler herkese
Hergun izliyorum 2 dk bile olsa
İzlemedim merak ettim. ama izlerim🤗
İsmini çok duydum ama hiç izlemedim.
Bir anımsama oldu ama izledim mi hatırlayamadım.
Üff hiç sevmem böyle şeyler 😅
Yok hiç izlemedim
Hatırlıyorum ama hayal meyal 🤔
İzlediğim oldu güzeldi.
1 bölüm izlemiştim çok eskiden 😅
Evet ya iyi diziydi bence 😂 Keyifli günler..
Süperdi ama reis :))
Süperdi valla 😅
İzledim 😂
Favori karakteriniz? 😂
Zeki😂
Hayır ama komik diyolarr
yok naruto izliyorum,
Bir iki bölümü denk gelmişti öyle
İzledim ama hatırlamıyorum
Hayır
Zdravstvuyte, izlemez olur muyum kanks😅
İzledim