Gece yarısından sonra izlenen korku filmleri daha mı etkili olur? Agalar ile şimdi bi korku filmi açtık. Ben kelle paça içmeye gidelim dedim onlar bu saatte korku filmi izlenir dediler. 
Sabaha kadar uyuyamam.. 🦁

Ooo tabi ben mesela bir gece Korku Seansı filmini açmıştım. Film bitti ama bende bittim. Sabaha doğru film bitti, ben korkudan anca öğlene doğru uyuyabildim. 😂😂😂
İzleyemediğim tek tür galiba korku. En ufak bir gerilim bile rüyama günlerce girdiğini bilirim. Ben için sabah da izlense gece yarısı da izlense aynı şeyi ifade ediyor.
Ben severim izlemeyi. Duaları okurum yatarım.
Ben izlemesem de dua okumadan yatmıyorum sen düşün gerisini, ne kadar korktuğumu. :D
Hahah valla benim çocukluk büyü, cin falan ile az çok geçtiği için korku filmi izlemek öyle çokta şey yapmıyor beni. Tedirgin ediyor doğruya doğru ancak psikolojiyi o yöne yatırmıyorum. 😃
Al işte jdshjs o kelimeyi dememeliydin artık sabaha kadar sure okurum. :/
Semiallahülümenhamideh 😂😂
Ya jdhsjd
Bişey olmaz düşünmek ile gelseydi ohoo kafayı yerdik. Psikolojine hükmet yeter. 😂
Bunların farkında olsam da engel olamıyorum. Klasik örnek var ya hani her yerde verilen :D , beyaz ayıyı düşünme dersin ama düşünürsün ya o hesap. :/
O zaman sen de beyaz Tavşanı düşüneceksin. Bunun en güzel yolu kulaklık takıp müzik dinlemektir. Uykuya bu şekilde dalarsan beyaz tavşanı görürsün. 😬
Deneyeyim bakalım.. :/
Diğer dediğimi denedin mi? Hamur olayını? 🙃
Mısır unu :D Denedim, onun faydasından mı yoksa zaman geçti diye mi bilmiyorum ama sızlama şiddeti azaldı:)
Faydasındandır o. 3 gün içinde o sancıyı ağrı kesici o kadar azaltmaz. Ha tabi elbette ilacın da etkisi vardır. :))
Gene deneyim ben bu hamur işini o zaman :D Yatmakta keyifli gerçi..
Acele etme. Bir kez yeterli yat dinlen, ayağın tamamen iyileşsin. :))
Valla umarım hemen geçer..
Geçer, sadece sabret, üstüne hemen basma ilaçlarını kullan.
Yapıyorum hepsini mecburen. Doktor gibi konuştun. 😅
Eh yeminli diplomam yok ama ben de doktorluk yapıyorum 😂
Hahah iyiymiş.. 😂
Öyledir sanırım. 🙃
Kesinlikle gece tadı çok farklı ve etkili oluyor. Adı üstünde korku filmi. Benim için gündüz aydınlıkta izlemenin hiçbir anlamı olmaz.
Cevap
11Cevap
Aslında evet daha etkili olur ama bence net bir saati yok
Korku filminin hakkını vermek için gece 00:00'dan sonra izlemek lazım. Tüm insanların uyuduğu diğer varlıkların uyandığı saatlerde 🫀〽️
Cümle ne kadar korkutucu ama he 😂
Değil mi, benimde yazarken kalbim durdu, Allah'tan kalp masajı biliyorum
Kendi kendine kalp masajı yapabiliyorsun mu 👀
Bence kendi kendime yapabilmem değilde bunu kalbim durmuşken yapabiliyor olmam daha ilginç. Bende diğer varlıklardansam demek👁️
Bu ayrıntıyı fark etmeye zekam yetmediği için çok sorry 😂
Estağfurullah.
Korku filmini gündüz izlesem he der geçerim ama gece öyle mi👻
İzledik biz de çok korkunçlu değildi valla. Cadı falan diyince açtık ama gerilim çıktı daha çok. 😃
Sen mi seçtin filmi😂
Yok arkadaş seçti. Bu cadılı bişeymiş iyidir heralde dedi ben de ses etmedim hiç. Dedim aç yiğidim aç 😃
Neysem bergen filminden sonra iyi gelmiştir😂
Çok iyi geldi yazık olan 65 liramı unutturdu 😃
Tüh 2 paket sigara parası
Neyse ben kaçtım😂👻
Hoş kalasınn 💪
Sendee🙃
Teşekkür ederim :))
Ricas👻
🦁🦁😃
Gece izlenir korku filmi kalabalık halde de tadı çıkmaz. Kelle paça da sevmiyorum ayrıca kötü kokuyor
Vallahi bro çocuktum Dabbe 1 ve paranormal aktiviy 1 pes peşe izlemiştik 3 kuzen ben o gün gözleri açık uyumayı öğrendim 🤣🤣
Geceleyin Korku filmi izlenince iyi yanından bakarsak eğer hayattaki bütün problemleri unutturuyor 😃
Asıl korku filmi gece izlenir zaten. Korkudan mı uyuyamayacaksın? Sabaha kadar dolan evde ne güzel işte.
Gece yarısı romantik izlenir oldu korku izleyelimds odumuz karışsin
Gece 2-3 gibi izleyince korkudan su almaya gidemem jsjd yaşandı
Film sağlamsa gece yatılmıyor, tuvalete bile gidemiyor insan. Gece izlemek sıkıntı benim için.
Aynen gunduz korkutmaz bide tek izlersen tadından yenmez her cıt sesine korkuyorum :)
tadı çıkamı bilmem ama benim canım çıkar ondan eminim
Ben sabah seyrediyorum gece izlemiyorum uyuyamam yoksa
Kesinlikle gece çok daha odaklı oluyor insan, tamda ortamı zaten. Karanlık, sessizlik falan...👌
Gece yarısından sonra daha korkunç gelir bana hahah ama ben pek izleme taraftarı değilim 😄
Keyfim ne zaman isterse o zaman izliyorum. Yeni diziye başladım başladım bakalım.
Bence evet adrenalin daha bı yükseliyo uyumak zorlaşıyor 🤣
Korku filmlerinin etkisinden çıkamıyorum en az birkaç ay o yüzden bence hiç izlememek en güzeli
Evet :D arada yaparım etkisi gündüze göre daha fazla
O eli omzunda hissedecek, tuvalete topuklar kıçta koşa koşa gideceksin😄
Merhaba,
Karanlığın vermiş olduğu etki ile insan korkmaya daha fazla müsait oluyor. Sanırım bu bilinçaltı ile ilgili bir durum. Karanlıkta, görmediğin yerde o şeyin var olduğunu düşünüyor olması durumu diyebilirim.
Korku filmini gündüz izlemek filme ihanettir
Evet keyfi gece çıkar. Hatta bir film onersen fena olmaz hani
Valla hocam biz ormandaki cadı filmini açtık izliyoruz şu an bakalım
Teşekkürler.
Evet gece izleyeceksin dötün yiyorsa dksjs
İzledik yedi ajdj
Ortaya söyledim zaten tebrik ederim ben izleyemem dksjs
Çok korkunç değildi ya korku kapanı serisi gibi bir filmdi gerilimdi xd
Heee iyi madem 😄
Sabah izlenince pek bi anlamı yok gibi o zman korkamıyorum sjxbksjd
Korku filmi izlemem yaa sonra gece uyuyamıyorum
Hiçbir saatte çıkmıyor korkudan izleyemiyorum
Bilmem ben hiç izlemiyorum korktuğumdan
Uzun zamn oldu korku filmi izlemeyeli,🤗
Onunla izlerken çıkıyor bi tek.
He ne demezsin kalp krizine denk gelir..
Evet öyle daha zevkli oluyor
Saat 10 gibi izlenir bence illa gece olacak değil
ben tek izleyemem korkudan geberirim
Kesinlikle keyfi gece çıkar, ama ben asla izlemem
Gece yarısı sessiz olacak
Ben çizgi film izlesem daha etkili olur 😂
Evet öyle oluyo
Bence evet
aynen
Bence öyle.
Hava karardıktan sonra izlenir
Yess