😄🤔 Bi Acun Ilıcalı gelir mi dersiniz? 😂 Timuçin’i bu role yakıştırdım. Müslüm’ü gerçekten çok iyi oynamıştı. Cem Karaca içinde doğru tercih diye düşünüyorum.
“Hayatı film olsa”nın dozunh biraz fazla kaçırdık sanki bu biyografilerim sonu yok😂😂
Müslüm’ü canlandıran Timuçin Esen şimdi de Cem Karaca’yı canlandıracak. Cem Karaca’dan sonra film olma sırası kimde dersiniz?
Bence hayatı film olması gereken isim Zeki Müren. Onu yapsalar gerçekten büyük sükse yaratır.
Tabii bazı kurum ve kuruluşlar buna izin verir mi orası tartışılır. Özellikle Trt' nin sanki buna izin vermeyeceğini düşünüyorum ama olursa efsane olur.
Diğer taraftan Cem Karaca'dan sonra Barış Manço için de bir film konuşuluyor diyorlar ama ben Barış Manço'nun büyük hayranı olmama rağmen filmi çekilsin istemem.
Zaten bütün çocukluğum onunla geçti. Bu büyünün bozulmasını istemem.
Cem Karaca’nın hayatının film olacak olması şahane be. Geç kalınmış bir karar oldu ama geç olsun güç olmasın. İnşallah güzel bir şey çıkarırlar ortaya. ☺️
Evet izlemiştim. İyiydi ama oyunculuğu yeterliydi benim için. Ben şarkıları Müslüm Gürses'in sesiyle dinlemek isterdim. Çünkü bizi o salonlara çeken o sesti. Rahatsız olmayanlar da vardır şüphesiz ama bana güzel gelmiyor böylesi.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Müslüm’ü canlandıran Timuçin Esen şimdi de Cem Karaca’yı canlandıracak. Cem Karaca’dan sonra film olma sırası kimde dersiniz?