Pers prensesi zamanın kumlarina karşı Hepsini vur Kelebek etkisi 3 silahşörler Zaman tükeniyor Zaman yolcusunun karısı Ben efsaneyim İn time White house down Sniper filmleri Ghost-Hayalet İp man 4 Warcraft John Carter 2 dünya arasında Chocolate-öfke Old guard Cezalandırıcı savaş hattı Odd Thomas Ölüm yarışı 1,2,3 the condemned Hulk Oliver twist Evde tek başına 3 Öldürme zamanı Güneşin karanlığında Hırsızlar şehri Kafa avcıları Hepsi çok sevdiğimlerdir tekrar tekrar izleyebilirim hem uzun aradan sonra tekrar dan izlemek te iyidir. Kimisini o kadar bir çok izledim artık filmi tekrar izlemek ihtiyacı bile duymam.
en sevdiğim filmlerden birkaç tanesini seninle paylaşayım o halde. :) star wars, lotr, interstellar, catch me if you can, forrest gump, mr nobody, harry potter, godfather, kill bill, pirates of the caribbean, dark knight, alien, resident evil bunlar şu anlık aklıma gelenler.
Peki çok az bilinen Sevdiğin filmler var mı. Yani bunlar çok bilinen popüler filmlerdir.. bu filmler bana çok sıradan gelir. Hem isterseniz filmler hakkında konuşabiliriz sizinle eğer isterseniz tabi.
O filmler Herkesçe bilinen efsane filmlerdir.. Ben isterim herkesçe bilinmeyen nadir güzel filmler. Oncin öyle dedim. Çünkü o filmleri bilmeyen yoktur.. oncin bana sıradan gelirler.. sıradan demek haksızlık olabilir tabi.. ama ben nadir herkesçe bilinmeyen güzel filmleri daha çok severim. Neden derseniz çünkü öyle film bulmak hiç kolay değildir. Ama Herkesçe bilinen efsane filmlerin yeri bende ap ayrı dır. Mesela bu filmler az bilinen güzel filmler dir. bad Johnson Black and blue
Rpg si ile tanıştım oyunu ile, human-predator-aliem ırkı seçmek mümkün çok garip ki bana bir çocukluk rpg mi hatırlattı hatırlar mısın bilmiyorum? Atrox aynı dönem birde plastik askerşer army men rts
Rica ederim istersen, dm atabilirsin daha çok dizi ve film önerisi yapabilirim yine uzaylı istilası konulu fakat daha çok istila altında tıpkı nazi gibi baskı altında halkın durumunu anlatan Colony dizisi de tavsiyemdir, başrolde lost un sawyer ı cengaver abimiz var, keza alien sevdiğin için life-yaşam isimli alien ile çok yakın denecek film de tavsiyemdir...