Dükkanın karşısına bitane dayı çay ocağı açtı adam tiktok fenomeni sözde. Belki görmüşsündür müslüm gürsese benziyo dükkanın adıda müslüm baba çay evi. Sabah dükkan açıyorum 9 da bu son ses müslüm gürses açıyor sabah sabah mahfetti beni. Ona bakıyodum zaten gotoğraf çekilirken
Sosyal medya, tiktok, taktuk falan çok yabancısı olduğum konular. İzlemem de bilmem de pek. 😁 Ama şimdi neden öyle baktığını anladım. İnsanlarda toplumsal duyarlılık diye bir şey yok ne yazık ki. Kimse Müslüm dinlemek veya sevmek zorunda değil. En azından müziğin sesini kısmalı ve çevreye rahatsızlık vermemeli. Ama gel de bunu o dayıya anlat. Bence öldürelim gitsin ama yine de sen bilirsin.😂
Bide değişik çevresi var bi adam var deli gibi bişey orurmuş bana bakıyor 😂 bu işi en sessiz şekilde halletmemiz lazım bunların üst katta bir deposu var kapısı ayrı. Ben üst kata çıkıcam sen önce çakma müslüme sesleniceksin yukarıyı işaret ediceksin oda kızı görünce sazan gibi takılıcak peşine siz içeri girince ben kapının arkasından çıkıp pekmezini akıtıcam sonra bunun kız kardeşi var oda selda bağcana benziyor şimdi o yaşarsa başımız ağrır onuda ben çağırıcam aynı şekil tam içeri girerken sen arkadan saçından tutup geriye doğru çekiceksin boynu gerilince bıçakla gergin boğazına bi koyucam orası zaten ekmek arası gibi açılıcak sonra bunların ortakları var bu ikisi inmeyince oda kendi gelir zaten o gelince bunu bayıltır üstlerine atarız kadının tırnaklarını bunun boynuna falan batırırız otopside boğuşmuşlar gibi gözüksün böylelikle hepsinden kurtuluruz
Bir cinayet bir günde planamaz. Takip etmek gerek, dikkat çekmemek gerek. Hatta önce yakınlaşıp arkadaş olmalıyız, güvenini kazanmalıyız. Ve hiç renk vermemeliyiz. Sonra bir akşam yemeğine çağır sen Müslüm baba dinleriz dersin. orada kafa tasını açıp beyninden bir parça da yemek istiyorum ama. Kuzuların sessizliğinde vardı öyle bir sahne. Özendim, bende yemek istiyorum.😂
Takip edip kameralara poz veremem arkadaş olup yakın çevresine girmek istemem şu an ölse sorsalar tanımıyorum yeni açmıştı dükkanı daha tanışmamıştık derim 😂
Çok yakın dosttuk birlikte müslüm baba dinlerdik. Çok severdim rahmetliyi. Tiktokta videolarını severek takip ediyordum. Böyle güzel bir adama kim neden kıyar bilmiyorum. Şimdi kiminle dinleyeceğim Müslüm babayı? Kimin çayını içeceğim? Falan filan der ağlarsın😂
En İyi Cevaplar