Diziler & Filmler One piece'i bitirmeye ömür yeter mi sizce? selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Daha yeni başladım izlemeye 8. bölümde falanım 1000+ bölüm var ve dahasida yolda 🥲en son çıkan bölümü izleyen var mı? kaç ayda ya da senede o bölüme ulaşabildiniz 🤣? One piece'i bitirmeye ömür yeter mi sizce? Cevapla Fal Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl İnsan emekli olur bu diziyi bitirene kadar gerçekten 1 1 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl haha aynen valla Yorumla
nishimiya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Sevince bitiriyosun 🤗ben de Naruto (800 + bölüm izledim) Boruto'nun yeni bölümleri hala gelmeye devam ediyor. Filler bölümler varsa atlarsın onları 1 5 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl Borutoyu pek beğenmemişler diye duydum 🤔narutoya başlayıp başlayıp bırakdım hep niyeyse hiç izleyemedim 😅 Yorumla nishimiya +1 yıl Olabilir belki başka animelere bakarsın. Attack of Titans da var onu da beğeniyolar Yorumla nishimiya +1 yıl Benim de en sevdiğim anime Naruto 💘💖 Tekrardan bakmayı düşünürsen öneririm çok güzel Yorumla selambengeldim555 +1 yıl aa evet bak evet o da var listemde 😅zaten narutoya bakan herkes çok sevdiğini söylüyor yakın zamanda yine şans vereceğim 😅 Yorumla nishimiya +1 yıl Ben de Attack of Titans'a yeni başladım. Naruto' ya kesinlikle şans ver şimdiden iyi seyirler🤍 Yorumla
Zibidii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2019 da başladım ara sıra seyrediyorum son bölümü izledim 😀 1 10 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl 🤣 şanslı kişilerdensin Yorumla Zibidii +1 yıl Biraz öyle sanırım 🤣 geceleri izlemeyi ve yemek yerken izlemeyi seviyordum Yorumla selambengeldim555 +1 yıl Bende yavas yavas oyle yapa yapa bitiririm diye dusunuyorum 😃 Yorumla Zibidii +1 yıl Bitirirsin yaaa ama bazen artık bu olay bitsin çok uzadı hikaye hızlı aksın diye bekleyeceksin hazırlıklı oö🤣 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl evet ya bakanlarin bikac yorumuna denk geldim savas sahneleri bölüm bölüm sürüp bitmiyormuş 😅 Yorumla Zibidii +1 yıl Aynen bitmiyor artık biter diyorsun yok yinede bitmiyor 🤣 Karakter olarak roronao zoro yu daha çok seviyorum bakalım sana hangi karakter yakın gelecek Yorumla selambengeldim555 +1 yıl aa zoroyu bende sevdim simdiden ya 😅😅 yesil sacliyi diyon dimi? Yorumla Zibidii +1 yıl Evet yeşil saçlı olan 😂😂 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl adam gibi adam o be 😃 Yorumla Zibidii +1 yıl Adaaamm😂 Birtane de KS den var Sanji merde kadın görse hemen yazıyor😂 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mangayı takip ediyorum efsane gidiyor 1044 bölüm oldu 1 6 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl hadi ya nerden okuyorsun? Yorumla Meredian +1 yıl İlk bölümleri bulamadım günceli var Yorumla selambengeldim555 +1 yıl nerde Yorumla Meredian +1 yıl Sadscans Yorumla selambengeldim555 +1 yıl Tesekkürler ;) Yorumla Meredian +1 yıl Ricalar Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Finalde s*çmak üzerine bazı şeyler oluyor ama 20+ yılımız çöp edilmez umarım. 🥺 1 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İzliyor musun gerçekten 🥲 1 10 Yorumla selambengeldim555 +1 yıl haha evet niye? Yorumla XIARESIX +1 yıl Sen takip etmeye değer bir insansın... Yorumla XIARESIX +1 yıl Günceldeyim ve one Piece takipçisi çok azaldı dünyada.. sjshsj Yorumla selambengeldim555 +1 yıl 😃😃 yeni basladim daha kral ama eyvallah Yorumla XIARESIX +1 yıl Duygulandım... Yorumla XIARESIX +1 yıl Küçükken bende başlamıştım... Yorumla XIARESIX +1 yıl Ama geri takipte yap yani sjdjds Yorumla selambengeldim555 +1 yıl bitmedi mi hala? 😃 Yorumla XIARESIX +1 yıl günceldeyim ben :D Yorumla selambengeldim555 +1 yıl he pardon 😅 cocuklugunda basladin simdiye kadar öyle mi vay be ben ölem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsan emekli olur bu diziyi bitirene kadar gerçekten
haha aynen valla
Sevince bitiriyosun 🤗ben de Naruto (800 + bölüm izledim) Boruto'nun yeni bölümleri hala gelmeye devam ediyor. Filler bölümler varsa atlarsın onları
Borutoyu pek beğenmemişler diye duydum 🤔
narutoya başlayıp başlayıp bırakdım hep niyeyse hiç izleyemedim 😅
Olabilir belki başka animelere bakarsın. Attack of Titans da var onu da beğeniyolar
Benim de en sevdiğim anime Naruto 💘💖 Tekrardan bakmayı düşünürsen öneririm çok güzel
aa evet bak evet o da var listemde 😅
zaten narutoya bakan herkes çok sevdiğini söylüyor yakın zamanda yine şans vereceğim 😅
Ben de Attack of Titans'a yeni başladım. Naruto' ya kesinlikle şans ver şimdiden iyi seyirler🤍
2019 da başladım ara sıra seyrediyorum son bölümü izledim 😀
🤣 şanslı kişilerdensin
Biraz öyle sanırım 🤣 geceleri izlemeyi ve yemek yerken izlemeyi seviyordum
Bende yavas yavas oyle yapa yapa bitiririm diye dusunuyorum 😃
Bitirirsin yaaa ama bazen artık bu olay bitsin çok uzadı hikaye hızlı aksın diye bekleyeceksin hazırlıklı oö🤣
evet ya bakanlarin bikac yorumuna denk geldim savas sahneleri bölüm bölüm sürüp bitmiyormuş 😅
Aynen bitmiyor artık biter diyorsun yok yinede bitmiyor 🤣 Karakter olarak roronao zoro yu daha çok seviyorum bakalım sana hangi karakter yakın gelecek
aa zoroyu bende sevdim simdiden ya 😅😅 yesil sacliyi diyon dimi?
Evet yeşil saçlı olan 😂😂
adam gibi adam o be 😃
Adaaamm😂 Birtane de KS den var Sanji merde kadın görse hemen yazıyor😂
Mangayı takip ediyorum efsane gidiyor 1044 bölüm oldu
hadi ya nerden okuyorsun?
İlk bölümleri bulamadım günceli var
nerde
Sadscans
Tesekkürler ;)
Ricalar
Finalde s*çmak üzerine bazı şeyler oluyor ama 20+ yılımız çöp edilmez umarım. 🥺
İzliyor musun gerçekten 🥲