Diziler & Filmler Bu replik hangi "Kemal Sunal" Filminden? FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Alışveriş yaptığım dükkanda gördüm, hangi filminden olduğunu hatırlayamadım, dükkan sahibine sordum o da bilemedi. Hangi filminden bu replik? #FloraSoruyor 🌺 Güncellemeler+1 yıl Bir karar verin arkadaşlar. 😄 Bu replik hangi "Kemal Sunal" Filminden? Cevapla Alışveriş Soruları Film Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl 1979 yapımı Dokunmayın Şabanıma filmi. Kemal Sunal, Ahu Tuğba. Sahnenin linkini de aşağıya bırakıyorum. 😅😂https://youtu.be/9_3ZReCFsAk 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim. 😊 Yorumla Need4Read +1 yıl Ricalar.. 🙂 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Dokunmayın Şabanım’a da diyordu. Google’a yazsan cevabını bulabilirdin. Bende öyle buldum. Popüler bir replik neticede. Her yerde var 2 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İyi ki söyledin Google diye bir şey olduğunu bilmiyordum fjfkg Yorumla BiBusesin +1 yıl Öğrenmiş oldun artık kullanırsın Yorumla FloraBacchus +1 yıl Öyle herkese akıl verme sen de kalmaz maazallah 😄 Yorumla BiBusesin +1 yıl Aynen Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Dokunmayın Şaban'ıma :)Ahu Tuba için diyordu :D 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gidip bakıcam 😄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yedi bela hüsnü diyesim vardı ama dokunmayın bana çok fenayım da olabilirmiş.. 😄 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Dokunmayın çok fenayeeğm 😃 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Dokunmayın şabanıma filminden. Odaya giriyor ahu tuğba elinde havlu ile beklerken kendine doğru çekip bu sözleri söylüyor. 1 0 Yorumla
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Dokunmayın şabanıma. En iyi filmlerinden birisidir. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl 100 Numaralı adam sanırım 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Olabilir gibi. Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben de hatırlayamadım. Görüş çoğunluğuna bak jfkdk 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Dokunmayın şabanıma olmadı lazım efendim.. 1 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Bende bilmiyom 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Bütün Kemal Sunal filmlerini tel tek izleyelim gel fjfkf Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bitiremeyiz Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hiç çözüm sunmuyorsun ama 😄 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Dusunecek vaktim yok djdj Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. İnek şaban 😅 0 6 Yorumla TayyarRA +1 yıl * Dokunmayın Şabanıma da olabilir Yorumla FloraBacchus +1 yıl Karar ver 😄 Yorumla TayyarRA +1 yıl Dokunmayın Şabanıma Ahu Tuğba’yı ayartmaya çalışırken ki kullandığı replik 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gidip bakıyorum. 😄👍 Yorumla TayyarRA +1 yıl https://youtu.be/weM25Wata5c Bulamadıysan eğer burada 🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim. 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1979 yapımı Dokunmayın Şabanıma filmi. Kemal Sunal, Ahu Tuğba. Sahnenin linkini de aşağıya bırakıyorum. 😅😂
https://youtu.be/9_3ZReCFsAkTeşekkür ederim. 😊
Ricalar.. 🙂
Dokunmayın Şabanım’a da diyordu. Google’a yazsan cevabını bulabilirdin. Bende öyle buldum. Popüler bir replik neticede. Her yerde var
İyi ki söyledin Google diye bir şey olduğunu bilmiyordum fjfkg
Öğrenmiş oldun artık kullanırsın
Öyle herkese akıl verme sen de kalmaz maazallah 😄
Aynen
Dokunmayın Şaban'ıma :)
Ahu Tuba için diyordu :D
Gidip bakıcam 😄
Yedi bela hüsnü diyesim vardı ama dokunmayın bana çok fenayım da olabilirmiş.. 😄
😅
Dokunmayın çok fenayeeğm 😃
😄
Dokunmayın şabanıma filminden. Odaya giriyor ahu tuğba elinde havlu ile beklerken kendine doğru çekip bu sözleri söylüyor.
Dokunmayın şabanıma. En iyi filmlerinden birisidir.
100 Numaralı adam sanırım
Olabilir gibi.
Ahu Tuğba ile olan filmi değil mi
Ben de hatırlayamadım. Görüş çoğunluğuna bak jfkdk
Dokunmayın şabanıma olmadı lazım efendim..
Bende bilmiyom
😄Bütün Kemal Sunal filmlerini tel tek izleyelim gel fjfkf
Bitiremeyiz
Hiç çözüm sunmuyorsun ama 😄
Dusunecek vaktim yok djdj
Yüz numaralı adam
Dokunmayım şabanıma
Dokunmayın Şabanıma
Hiç bilmiyor ben
Dokunmayın şabanıma
7 bela hüsnü
Ahu Tuğba İle ynadığı, Fatsalı Osman falan:)
Bilemedim
İnek Şaban.
İnek şaban
İnek şaban 😅
* Dokunmayın Şabanıma da olabilir
Karar ver 😄
Dokunmayın Şabanıma
Ahu Tuğba’yı ayartmaya çalışırken ki kullandığı replik 😅
Gidip bakıyorum. 😄👍
https://youtu.be/weM25Wata5c
Bulamadıysan eğer burada 🤣
Teşekkür ederim. 😊