Diziler & Filmler Disney Channel, Türkiye’de yayın hayatına veda edeceğini duyurdu. Çocukluğunda sevdiğin çizgi film hangisiydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Disney Channel da Wizard Büyücüleri izlemeye bayılırdım 🥲 Hoşçakal çocukluğum, Hoşçakal Winx Club😭 Disney Channel, Türkiye’de yayın hayatına veda edeceğini duyurdu. Çocukluğunda sevdiğin çizgi film hangisiydi? Cevapla Film Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Bella thorne zendayayi ilk orada tanimistim guzel gunlerdi elveda 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl JetgillerRed kittPokemonSilvester ve tweetyBugs bunny 1 0 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Miraculousss cok severdim yhağsş kanalin kapanmasi hic iyi olmadii 1 0 Yorumla
gunesperiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eskiden güzeldi zaten. Bir tadı kalmadı ki. Hayri Çalkala favorimdi benim de 💜 1 1 Yorumla gunesperiniz +1 yıl Haydi*🤭 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kim possible ve ejder çocuk 😔 2 15 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Kim Possible bende çok severim Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Hatta onun giysi giydirme oyunu da vardı internette 2-3 defa oynamıştım 😄 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Aynen bende oynadım Yorumla Soran +1 yıl Güzel günlerdi be😂 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Aynen ya Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Cine 5 kanalı da kapandı planet çocuk vay be yaşlandık 😄 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl He ya Yorumla Soran +1 yıl Ah beee cine 5 , gözü yaşlı cedricim😂 Yorumla Soran +1 yıl “Sekiz yaşındaysanız hayat cok zor” djjdd Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Yaş maalesef 21 8 değil Yorumla Soran +1 yıl Cedric in repliğiydi 🥲 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Hmmm Yorumla FiqHSHoT +1 yıl @BiBusesin bir de Cedric in babası büyükbabaya koltuk almıştı ya o bölümü hiç unutmuyorum en komik bölümdü 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Hdjdjd cedricin büyük babası acaipti ya😂 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Aynen 🤣 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Disney çizgi filmlerini hiç sevmezdim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😨 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Tom ve Jerry. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi o Yorumla
lisaelsaanamelisakim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsini severdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Duygulandım gitmesine Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Bende öyle ya belkide gitmez içini ferah tut Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bella thorne zendayayi ilk orada tanimistim guzel gunlerdi elveda
Aynen ya
Miraculousss cok severdim yhağsş kanalin kapanmasi hic iyi olmadii
Eskiden güzeldi zaten. Bir tadı kalmadı ki. Hayri Çalkala favorimdi benim de 💜
Haydi*🤭
Kim possible ve ejder çocuk 😔
Kim Possible bende çok severim
Hatta onun giysi giydirme oyunu da vardı internette 2-3 defa oynamıştım 😄
Aynen bende oynadım
Güzel günlerdi be😂
Aynen ya
Cine 5 kanalı da kapandı planet çocuk vay be yaşlandık 😄
He ya
Ah beee cine 5 , gözü yaşlı cedricim😂
“Sekiz yaşındaysanız hayat cok zor” djjdd
Yaş maalesef 21 8 değil
Cedric in repliğiydi 🥲
Hmmm
@BiBusesin bir de Cedric in babası büyükbabaya koltuk almıştı ya o bölümü hiç unutmuyorum en komik bölümdü 😄😄
Hdjdjd cedricin büyük babası acaipti ya😂
Aynen 🤣
jetgiller ve küçük golcü..
Disney çizgi filmlerini hiç sevmezdim.
😨
Zaten yeniler boktandı
Tom ve Jerry.
Güzeldi o
hangi cizgilerin yapımcısıydı ki bunlar
belki şaşıracaksınız ama ninja turtles
Hepsini severdim
Duygulandım gitmesine