Diziler & Filmler Bojack Horseman izleyen var mı? eessma Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor izleyen bir arkadaşım yok ben de yorumlamak istiyorum biriyle Bojack Horseman izleyen var mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErikAbi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İzledim, çokta severim. :)Ben karakterlerin bazı durumlardaki sözlerini falan yazmıştım telefona, hala durur ara ara okurum.Kendine pay çıkarabileceğin bir sürü şey var bence içeriğinde. 0 1 Yorumla eessma +1 yıl İzleyen hiç arkadaşım yok o yüzden hiç yorumlayamadım Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 416 cevap paylaştı. küfürlü pis bi diziye benziyor izlemem 0 0 Yorumla
shisui-kun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Başlamak isteyip de ertelediğim dizi 0 0 Yorumla
Laviedemoi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nope izlemedim, yeterince depresyondayım zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Izlemedim izlemeyecegim 0 2 Yorumla eessma +1 yıl Sg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim Yorumla
KasvetSarhosu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl harika sitcom dizidir. D 0 8 Yorumla eessma +1 yıl Aynı zamanda felsefik ve psikolojik de Yorumla KasvetSarhosu +1 yıl Güzel güzel severim. Yorumla eessma +1 yıl Ben hem bojack gibiyim hemde mistir pinibutur fkfkfk ikisinin karışığıyım Yorumla KasvetSarhosu +1 yıl funny ha sklşdfsak Yorumla eessma +1 yıl Neyse senle konuşulmuyor ben ve asla yorumlayamayacagim Yorumla KasvetSarhosu +1 yıl Pf ne dedim ben şimdi pekala Yorumla eessma +1 yıl Oha bu cümle.. Yorumla eessma +1 yıl Çok tanıdık birinin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İzledim, çokta severim. :)
Ben karakterlerin bazı durumlardaki sözlerini falan yazmıştım telefona, hala durur ara ara okurum.
Kendine pay çıkarabileceğin bir sürü şey var bence içeriğinde.
İzleyen hiç arkadaşım yok o yüzden hiç yorumlayamadım
küfürlü pis bi diziye benziyor izlemem
Başlamak isteyip de ertelediğim dizi
Nope izlemedim, yeterince depresyondayım zaten.
sevdigim bi dizi. izlemistim bayagi oldu
korkunc karakterlerkonusu ne
Izlemedim izlemeyecegim
Sg
Anlamadim
harika sitcom dizidir. D
Aynı zamanda felsefik ve psikolojik de
Güzel güzel severim.
Ben hem bojack gibiyim hemde mistir pinibutur fkfkfk ikisinin karışığıyım
funny ha sklşdfsak
Neyse senle konuşulmuyor ben ve asla yorumlayamayacagim
Pf ne dedim ben şimdi pekala