Selamlar, sigara olmuş 25 lira deyip sarmaya yönelenler... 🚬
Eski ya da yeni hiç fark etmez hepimizi tiryakisi yapan diziler vardır. İzle izle bıkmıyorsun, bir sonraki sahnesinde ne olacağını bildiğin halde ilk günkü gibi izleyen diziler var.
Şu sıralar yeniden HD olarak yayınlanan "Kurtlar Vadisi" ilk günkü gibi izlettirmeye devam ediyor. 👑
Poyraz Karayel çok severek izledim. Ama hala bazen youtu. be de ara ara izlerken buluyorum kendimi. Kaç kere kısa kısa videolarına bakarken bir bakmışım baştan sona izlemeye başlamışım.
Ve La Casa De Papel hiç bir diziyi bu kadar heyecanlanarak izlememiştim. Bu diziyide ikinciye izledim. Gerçekten muhteşem bir dizi benim için.
+ Sweet Tooth Dizinin adını gördükça başa sarıp sarıp izleyesim geliyor. Damakta çok sevdiğin bir tatlının bıraktığı his gibi.
+ Circle İki farklı dönemden bahseden ve her bölüm ikisine de değinen inanılmaz bir dizi. Aklıma geldi yine izleyesim geldi yahu.
+ Arcane Animasyon olmasına rağmen duyguyu çok güzel yansıtan nadir güzellikte ve kalitedeki animasyon dizilerden. Her pankartını, adını gördüğümde yeni sezonu iple çekiyorum.
+ Locke & Key Anahtar kilit uyumu denilen bir uyum var dizinin her bölümünde. Keşke yeni sezonu da çabucak gelse. Sadece sevmediğim yanı, bazı sahnelerin fazla dikkatsiz yazılması ☾
Sigara içmiyorum 😏 Dexter en sevdiğim diziler arasında.. Game of thrones sonu hüsran olsada Vikinler The orijinal sonu beklediğim gibi değildi... Vampir günlükleri İlk aklıma gelenler