Ayy ne kadar duygulandım ya yazık olmuş kadına gerçekten 🥲🤧
İçimden o psikopat adama ne kadar saydırdım bir bilseniz kocası olacak adama 😡
Sevgi bu değil, sevgi kıyamamaktır, dokunmaya.

İyi seyirler. İzlemedim. Bu tip şeyleri izleyemem. Zaten psikolojim yeteri kadar kötü. Az çok tahmin edebiliyorum neler olduğunu. Sevdiğim bir insanda çok kötü şeyler yaşıyor. Küfür etmek, sövmek hiçbir işe yaramaz. Sadece günah alırız. Kendimizi üzeriz.
🤧🤧🤧🥲🥲
🥺😢
İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Öncelikle filmdeki cani insan dışı varlık için tepkim kesin ve net. Bunu belirtmek isterim.
Onun haricinde, bu tür filmlerin bizleri iyi etkilemediğini ve bilinçaltkmıza işlediğini düşünüyorum. Beyin daha önce böyle bir duyguyla karşılaşmadığı için algılayamıyor ve onu öğrenmek istiyor. Sonuç olarak aynısı olmasa da; çok yakın olayları veya çok yakın hisleri kendimize bile isteye çekmiş ve yaşamış oluyoruz.
Kimseye bu tarz filmler izlemesini önermiyorum.
Haklısın çok etkilendim 🙄🤧
İzledim ve çok ağladım 2 gün etkisinden çıkamadım böyle bir hayat kimsenin şansı olamaz, kız çocuklarının baba eksikliğini başka bir erkekte aramasının sonuçu bunlar eğer ki bergen babasından sevgi görseydi kendi değerini bilirdi şevkat görmemiş bir kadın kız merhameti şefkati sevgiyi herzman dışarıda ara o yüzden erkekler çocuklarınızı sevin kızlarınızı sevin siz yaptığınız hatalar telafisi olmayacak yollara sokabiliyor bazen
Cuma günü izlemiştim. Hayatını bilen ve şarkılarını seven biri olarak diyebileceğim güzel bir filmdi. İlk başta ki kopuk sahneleri pek beğenmedim ama genel olarak güzel filmdi. Farah da şarkıları iyi seslendirdi. Oyuncular desen herkes hakkını vermiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏😔
Amin inşallah
Cevap
44Cevap
İzlemedim. Dram sevmiyorum. Zaten adım başı dram. Dahada çok psikolojiyi bozmaya gerek yok
🤧🤧🤧
Gidecek kimsem yok ama gitmeyi düşünüyorum. Önce Dilberaya sonra buna gitmek istiyorum ama bakalım. Yalnız başıma sıkıldığım için. Gideceğim bakalım, sonuna yürümüş ya yazık.
Dilberaya gitme, çıkınca izlersin sinemalık değil bergene git 😊
Tavsiye mi, teşekkür ederim öyle yapayım o zaman önümüzdeki günlerde 🤗
İzledim. Kadın aranmış. Sürekli affediyor. Allah rahmet eylesin. Maalesef birçok kızımız aynı hataya düşüyor
Gitmene sevindim ben gitmedim. Gerçekten de sevmek kıyamamaktır. Ben artık olumsuz dizi ve film izlemiyorum.
Zaten bozuk olan pskolojimize iyi gelecek bir film mi sence?
İzlemedim izlemeyi düşünmüyorum ve abartıldığını düşünüyorum.
Bi ben bi de Bergen izlemesi filmi
Gitmeyide düşünmüyorum
gidelim de gidelim diye tutturan tanıdığım var inatla gitmicem 😀
Filmini İzlemedim ama trt müzikte onun hayatıyla ilgili bir program izlemiştim.
Hayır izlemedim ama yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum
Bergenin hikayesini biliyorum zaten ama filminede gitmek çok istiyorum
Gitmedim, zaten benzer olayları, kurban olan kadınları her gün haberlerde görüyoruz
🥲🥲🥲🤧🤧
Küçüklüğümden beri biliyorum Bergenin hayatını detaylı bide o sahneleri filme dökülmüş halde görmek istemiyorum iki hastalıklı ilişkiden ibaret
yoo izlemedim izlemem de corona zamanı sinemaye gitmem
o ifade ne oluyor :D
Ne ifadesi
bi beğeni değilde kafasında mavi şey olan ifadenin anlamı ne oluyor :D
İzlemem
Yönetmen leri belli
İki eşcinsel in filminimi izleyecem
Herkesin hayatı film gibi heleki benimkinin yanında hicbisey artık ağır gelmiyor ben de şeytan bı kadınla uğraşıyorum
Evet izledim ben de
Nasıldi sence
Linç yemem inşallah hahah. Biraz sinir bozucu idi. Beklediğim kadar duygulanamadım ben. Erdal Beşikçioğluna hayran kaldım. Bir kötü karakter ancak bu kadar güzel oynanabilirdi. Sülalesi elden geçti film boyunca ama olsun. Dediğim gibi pek duygu olması sinirle izledim robot gibi.
Bende az duygulandım ama valla epey saydırdım adama iyi rol yapti
Annesine çok acıdım. Defalarca yalvardı başına geleceklerinin hissedercesine yalvardı kızına. Allah rahmet eylesin ikisine de valla
Amin inşallah 🤧🤧
Psikolojim yeterince bozuk , kendimi daha da mahvetmek istemiyorum.
Dün bende gittim ama hic begenmedim.
hayır izlemeyeceğim sanırım
Hayır ama merak ediyorum
Salya sümük ağladın sen de yani.
izledimmmm cok güzeldi
Hayır izlemedim..
İzlemedim arkadaşım. Tv ye düşünce
izledim beğendim ama 6.5/10 falan veririm
Gitmedim gitmeyide düşünmüyorum
İstemedim ne kadar memleket meselesi oldu bu
Gitmedim gitmem psikolojim bozulur.
İzlemeyeni dövüyorlarmış zaten
Hayır, perşembe bozulmazsa plan gidiyorum.
Hayır izlemeyi düşünmüyorum
O psikopatlar dan her yerde var
Hayır izlemedim
Ne bergenmiş bir bitmedi mk
Allahım ergen dicem artık
maalesef efendim sinemaya gitme şansım yok
şu an izliyorum mola verdi
İnternetw düşünce izlerim.
İzledim
🤧🤧
Filmin sonuna doğru çok fenaydı😢
Hiç deme 🤧🤧