Ben genellikle getiririm de babama hayret ediyorum. Adam açıyor filmi yarısını izliyor kalkıyor bi yemek yiyor geliyor o sırada film akıyor durdurmuyor. Ne bileyim markete gidip geliyo😂 açtığı filmin sonunu getirdiğine 22 yıldır şahit olamadım 😂😂
Evet getiriyorum elbette. Hatta şöyle bir şey oldu. Perşembe gecesiydi, Breaking Bad üçüncü sezonun son bölümündeydim. İzlerken TV karşısında uyukladığımı farkettim. O arada dizi akmış, iki bölüm falan geçmiş. Sabah kalkıp üçüncü sezon son bölümü baştan alarak tekrar izledim. 😂😅
Bende öyle yapıyorum 😂 braking ide bitirdim geçen sene o diziyi genelde uyurken acıyordum yok aman aman bi dizi değildi. Uyursam başa sarı izlerdim ertesi gece öyle öyle bitti😂
Son zamanlarda şöyle bir alışkanlık oldu. İzlediğim dizilerin son iki üç bölümünü asla izleyemiyorum. Ya çok tahmin edebildiğim bir son oluyor ya da diziden sıkılıyorum başka konulu dizilere yönelesim geliyor. İzlediğim filmin sonunu getiririm, filmlerde bir sıkıntı yok şimdilik..
Evet. Sonunu getiremeyeceğim filmi izlemem. Filmi beğenmem, yarıda kapatırım mesela. Bunu yaptığım olur ama film seyrederken başka şeylerle meşgul olmam. Filmi kaçırdıktan sonra ne anlarım izlediğim kadarından...
bitirmesem içim rahat etmez. bu zamana kadar bitirmediğim tek bir film var o da marriage story. berbattı bana göre. beğenmediğim dizileri bile bitiriyorum.
Ben de getiriyorum. Sarmiyorsa zaten umrumda olmuyor onların sonu gelmiyor, babanida sarmiyorsur ne izliyorsa. Arka sokaklar da izliyo olabilir çünkü onun da sonu yok.
film mi dizi mi filmi izledigim zaman birakmam sikilsamda bir umut belki sonu guzel biter diye ama dizide cok oldu belli bir sure sonra senarist sacmaliyor