Süpermen'den ötürücü DC benim için her zaman bir adım önde olacak. Peki, sizin favoriniz hangisi?
Marvel
DC Comics
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
DC'nin şaheserlerini bilenler az demek ki. Bir kere Suicide Squad ikilemesini ve diğer filmlerini görenler direkt DC'yi tercih eder. Marvel bana çok abartı geliyor. Tamam her filmde farklı olaylar, farklı bir evren var vs. Ama bunu da dozunda bırakmak lazım. Bir sürü ardı arkasına gelince kabak tadı vermeye başlıyor ☾
Marvel filmleri
Cevap
13Cevap
Marvel daha çok izliyorum o yüzden Marvel
Marvel diyelim..
Bunu sormuştun daha önce narcos 😃
😄
Marvel da olabilir DC de olabilir ama Marvel daha iyi gibi sanki ya da DC daha iyi ya da yok yok Marvel daha çünkü Marvel da Scarlettim var ama diğer tarafta da Wonderım var.. off karar veremiyorum ben!
DC her zaman daha iyi geliyordu son Batman filmi monotonluğundan sonra Marvel filmlerinin kıymetini anladım.
Marvel tabiiki. Ama Eternals filmden sonra gözümden fena düştü. Stan Lee yaşasaydı kahrolurdu herhalde.
DC de fena değil Harley Quinn severiz ;)
DC nin karanlık tarafı beni daha çok çekiyor. Ve Marvel'a göre daha realist kurgular. Yine de bi tarafın Marvel da diyor ama %40 😄😄😅
Bir yanda Thor bir yanda Henry
Süper kahraman filmleriyle aram yok sevmiyorum pek deadpool güzeldi onunda dublajını harun can seslendirdiği için kaliteli olmuş yapım
Aslında ikisinide izlerim ama marvel her zaman önce gelir
Batman'ın bütün çizgi romanlarını toplayan biri olarak DC diyorum
Bana ne kadar yabancı terimler kdkcjfj ahhh cahillik
Spawn hariç çizgi film uyarlamaları ilgimi çekmiyor...
Dc filmleri daha karanlık o yüzden dc
Çizgi roman'da DC yi tek geçerim filmlerde sinamatik evrende Marvel başarılı olsada watchmen, joker ve kara şövalye gibi filmlerinden dolayı gene DC
Marvel fanıyum
Önüme hangisi gelirse onu izlerim
İkisi de tarzım değil maalesef
İkisinide sevmiyorum açıkçası.
Hiç birini sevmiyorum
Marvel batman filan
Marvel
Marvel
Marvel
Tâbi ki de Marvel
Marvel iyilerden Thor kötülerden Loki
Marvel