Merhaba KScanlar!
Pandemiyle ara vermek zorunda kaldığımız buluşmalara dönmek istedik çünkü birbirimizi çok özledik. ❤️
Kayıp Şehir filminin İstanbul’daki ön gösterimini KScanlar’la birlikte izlemek ister misin? #KayıpŞehirKSBuluşması etiketiyle en eğlenceli, ilk 50 görüşü yazan KScan davetlimiz olacak. 🎉🎉🎉
Hem buluşuyoruz hem de ön gösterimde, herkesten önce Kayıp Şehir filmini izliyoruz!
Başrollerinde; Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe ve Brad Pitt’in olduğu Kayıp Şehir’de bizi neler bekliyor? Kayıp Şehir kitabını yazan Loretta Sage (Sandra Bullock) bir anda kendini bu hikayenin kahramanı olarak buluyor ve heyecanlı bir orman macerasında kahramanlığını kanıtlamak için çalışmalara başlıyor. Orman böyle bir maceraya hazır değil, peki biz bu muhteşem ekibin hazineyi ararken başından geçenleri soluksuz izlemeye hazır mıyız? Tabii ki hazırız, çok eğleneceğiz! 😎
“Sizinle ön gösterimde olamayacağım ama filmi de kaçırmak istemem” diyenler için hatırlatma: Kayıp Şehir 25 Mart’ta sinemalarda!

Etkinlik detayları için seni hemen böyle alalım. 👇
📌 24 Mart Perşembe saat 18.30’da İstanbul ÖzdilekPark AVM’de buluşuyoruz.
📌 Önce biraz sohbet edip bir şeyler içiyor, fotoğraf çekiyor, hasret gideriyoruz. 🤗
📌 19.30’da Kayıp Şehir başlıyor, bize ayrılan salonda hep beraber izliyoruz.
Küçük bir not: Yanında arkadaşını getirmek isteyen 2 kişilik bilet talep edebilir.
KS ekibi olarak orada olacağız, sizinle tanışacağımız için çok heyecanlıyız, görüşmek üzere. #KayıpŞehirKSBuluşması
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer