Diziler & Filmler En sevdiğiniz Winnie The Pooh karakteri kim? SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Winnie the pooh çizgi filmindeki karakterin aslında bir psikolojik rahatsızlığı yansıttığını biliyor muydunuz? Benim en sevdiğim karakter Piglet hatta onu sürekli çantamda taşıyoruuumm. En sevdiğiniz Winnie The Pooh karakteri kim? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Çizgi Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Piglete çok gıcık oluyordum. Deli dolu halleri ile tabi ki bir Tiger hastasıydım. Ama evimde igor oyuncağı var hahah 1 1 Yorumla SadıçGörl +1 yıl Benimdee onun oyuncağı var Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Tiger tabi ki. Çok şapşal ama bir o kadar da yardım sever. 1 0 Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Üzgün eşek İgor tabiiki de... Melankolili kekim benim. <3 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Karakterleri hatırlamıyorum ama bunu çok seviyordum 1 0 Yorumla
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çocukluk oyuncaklarımda da piglet vaar ben ona bayılıyorum <3 1 0 Yorumla
CeresASC Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Tiger en sevdiğimdi İyor'a da sebepsiz üzülüyordum hep boynu bükük duruyor falan 😄 3 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Winnie 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tiger 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 370 cevap paylaştı. Ortada ki 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Piglete çok gıcık oluyordum. Deli dolu halleri ile tabi ki bir Tiger hastasıydım. Ama evimde igor oyuncağı var hahah
Benimdee onun oyuncağı var
Tiger tabi ki. Çok şapşal ama bir o kadar da yardım sever.
Üzgün eşek İgor tabiiki de... Melankolili kekim benim. <3
Karakterleri hatırlamıyorum ama bunu çok seviyordum
Çocukluk oyuncaklarımda da piglet vaar ben ona bayılıyorum <3
Tiger en sevdiğimdi
İyor'a da sebepsiz üzülüyordum hep boynu bükük duruyor falan 😄
Hacı Osman the pooooh
Tiger'ı çok severdim :)
Down sendromluya benziyor
Tiger❤
Winnie
Seçim yapmayacağım.
Piglet ❤️