İlk sezonları izlemiştim. 4,5 gibi bıraktım. Geçen gün açıp bakayım dedim son sezonlardan bi yerden başlattım daha ilk dk adamın biri diğerlerinin kafaları eziyodu vura vura sizin yapacanız işi ss dedim kapadım
hatırlıyorum dizi ilerledikçe sevmemeye başladım bunu gıcık oluyorum karısı öldü bu da ölür inş ama spoi yedim bilerek. ölmüyodu bitirdiysen kaçıncı sezonda ölüyo bu skudhfksdjfhdksjhdsf
@GhostlyKisses şş ama kocası umursamazken Shane umursuyodu -,- oğlu da kadını da gerçekten seviyodu zaten oğluyla bile Shane ilgileniyodu hem elinden geleni yapmıştı öldü sanıyodu ;-;
Lori öldü sanıyordu çünkü Shane ona öyle söyledi işte hem öldü diyordu karısına hemde hastanede çiçek falan getiriyordu Rick'e hatta her neyse evli kadını kandırdı lori zaten rick'in yaşadığını öğrenince Shane sapığından nefret etmişti sjdjfj
@GhostlyKisses Loriye de gıcık oluyodum zaten ya benim gözümü Shane bürümüş sdjfhsdkjff ona yamuk yapıp üzen herkesi kötü belliyorum sanırım xd ama eğer Shane olmasaydı Lori çoktaaan ölürdü -,- öldü dedi ama sor bakalım neden dedi? Sordun mu? tm, Lori kocasının derdine düşüp gelmez diye yani hayatını kurtardı. s evet aynen uzak durdu ondan :d çok üzülmüştüm ya kadın demediğini bırakmadı hala peşinden koşuyodu o da ayrı bi saIak tabi :d
Rick ortaya çıkınca geri Shane Rick'i öldürmek istedi Loriyi kocasından kıskandığı için :d her neyse layığını buldu zaten sjjdd Rick'i de sevmem ama shane tam karaktersiz rolündeydi djjd Adamım Negan, gerisi umrumdışı ahha.
@GhostlyKisses Shane de pek şerefli sayılmaz evet oraları savunamam ama bi düzen kurmuşsun hani pekte kadın yok etrafta :d sahiplenmişsin benimsemişsin göz döner tabi aman öldü gitti ne ise xd sevmediğine göre iyi rol yapmış jdsfhjkdfh Negan kim ki görmedim mi acaba. Teq adamım vardı öldü şu an favorim yok :d hım şimdi baktım daha görmemişim spndeki Johnmuş:d hep karizmatik adamları seçmişler xd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk sezonları izlemiştim. 4,5 gibi bıraktım.
Geçen gün açıp bakayım dedim
son sezonlardan bi yerden başlattım
daha ilk dk
adamın biri diğerlerinin kafaları eziyodu
vura vura
sizin yapacanız işi ss dedim kapadım
hatırlıyorum dizi ilerledikçe sevmemeye başladım bunu gıcık oluyorum karısı öldü bu da ölür inş ama spoi yedim bilerek. ölmüyodu bitirdiysen kaçıncı sezonda ölüyo bu skudhfksdjfhdksjhdsf
Shane yaşasaydı keşke bu ölseydi rabbeeem
Yaşayan kocasını öldü diye karısına anlatıp göz koyan shane mi :d
@GhostlyKisses şş ama kocası umursamazken Shane umursuyodu -,- oğlu da kadını da gerçekten seviyodu zaten oğluyla bile Shane ilgileniyodu
hem elinden geleni yapmıştı öldü sanıyodu ;-;
Lori öldü sanıyordu çünkü Shane ona öyle söyledi işte hem öldü diyordu karısına hemde hastanede çiçek falan getiriyordu Rick'e hatta her neyse evli kadını kandırdı lori zaten rick'in yaşadığını öğrenince Shane sapığından nefret etmişti sjdjfj
@GhostlyKisses Loriye de gıcık oluyodum zaten ya benim gözümü Shane bürümüş sdjfhsdkjff ona yamuk yapıp üzen herkesi kötü belliyorum sanırım xd ama eğer Shane olmasaydı Lori çoktaaan ölürdü -,- öldü dedi ama sor bakalım neden dedi? Sordun mu? tm, Lori kocasının derdine düşüp gelmez diye yani hayatını kurtardı. s evet aynen uzak durdu ondan :d çok üzülmüştüm ya kadın demediğini bırakmadı hala peşinden koşuyodu o da ayrı bi saIak tabi :d
Rick ortaya çıkınca geri Shane Rick'i öldürmek istedi Loriyi kocasından kıskandığı için :d her neyse layığını buldu zaten sjjdd Rick'i de sevmem ama shane tam karaktersiz rolündeydi djjd
Adamım Negan, gerisi umrumdışı ahha.
@GhostlyKisses Shane de pek şerefli sayılmaz evet oraları savunamam ama bi düzen kurmuşsun hani pekte kadın yok etrafta :d sahiplenmişsin benimsemişsin göz döner tabi aman öldü gitti ne ise xd sevmediğine göre iyi rol yapmış jdsfhjkdfh
Negan kim ki görmedim mi acaba. Teq adamım vardı öldü şu an favorim yok :d hım şimdi baktım daha görmemişim spndeki Johnmuş:d hep karizmatik adamları seçmişler xd
Ekmek teknesinde sürekli kahvede oturan kişi bu nerede görsem tanırım
Rick Grimes :d Neganın gazabına uğramış bir abimiz kendileri
Hatırlıyorum
Rick grimes