😊🌺

Selamlar,
Bir dizi tutkunu olarak benimde keyifle ve severek izlediğim dizilerden senin için güzel bir liste yapayım. Bu listede her türlü dizi olacak. Sen aralarında kafana yatanlara bakar ve beğendiğin dizilerden birine başlayabilirsin. Umarım yardımcı olabilirim. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Evet yardımcı oldun tabiki..😊
Ama iclerinde bazılarını başlayıp bıraktım. Ben hızlı sıkılan bir yapıya sahibim. Benim heyecanımi ve merakımı hep yüksek tutacak bir dizi olmasi lazım. Dizi sürükleyici olmali, en az 1 sezonunu bir anda bitirtmeli bana.. Tek bir olay örgüsü olmamali.. Beklemediğim yerden vurmalı, tekrara düşmemeli. Bi aptalın bile anlayacağı durumu karakter ısrarla anlamamazlıktan gelmemeli filan.
Böyle bir dizi istiyorum.. İclerinde hangisi böyle. 😊
Çok şey istiyorum farkındayım. Ama sen izlediğin için öneride bulunabilirsin.. Bende daha kısa yoldan sonuca ulaşırım. 😊😃
Sherlock
Sherlock Holmes adında bir dedektif ve onun tamamen tesadüf eseri tanıştığı destekçisi Dr. John Watson birlikte iş yapmaya başlarlar. Ev arkadaşı olan bu ikili, yeni taşındıkları mahallede geçen cinayet olaylarında polise yardım etmekle başlarlar sonrasında Sherlock ve Dr. Watson bu cinayetleri araştırırlarken bulurlar kendilerini ve olaylar gitgide karmaşıklaşır
Anladım ben de filmlerini ve dizisini izledim çok güzeller ya özellikle dizisine bayılıyorum
Cevap
3Cevap
Esaretin bedeli
Pardon
The Queens Gambit ama satranç seviyorsan
Dark
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?