30 yasından sonra uni falan okudum beyin kalmadı birazcık vardı onuda kendini bi şey sanan hocalarla yitirdim zaten iş hayatı daha berbat uni okudum ama londrada garsonluk yapıyorum
türkiyede en azından türksün evin yerin var burada daracık eski b. ktan evlerde yasayıp eşek gibi calısıyoruz paranın karsılıgı var sadece onun haricinde her türlü kölesin yine saglık desen iğrenç millet acillerde beklerken ölüyor
niye ağlanmıyımki :D sevmediğimi söylemem ağlanmak mı? çok kişi bayılıyor buradaki yasama gercekten.. arkadaslar her gün içki içiyor kadın kız peşindeler alem yapmak için hayat güzel lakin bana boş geliyor hersey.. çalıştıgım clubdaki kokteyl içkilerden bile tatmadım daha (üstelik bedava).. yere bi düşsen kimse üstüne bakmaz ha adalet var para var tabi çünkü senin ülkeni karıştırdıkları için kendileri burada rahat yasıyor
Mantıklıdır o aksi değilim, şu saatte konuştuğun bir kadın olduğum içinde asla almayacağın kadar alttan alman da fazla samimiyetsiz ayrıca bence. Neyse ben gidiyorum iyi bak kendine 🙏🌼👋
sen dua et sitedekiler gibi bel altına inmiyorum bulmuşun gul gibi adamı astarını istiyorsun :D ayrıca şua n yaptıgın tavır tipik türk insanı davranışı.. bir anda ruh hali değişip içindeki nefreti ve haseti döken cinsten.. sonra memleket niye battı deyip herkesi suçlamalar.. biz daha birbirimize tahammül edemiyoruz
Bir adam aramıyorum ki sana şükredeyim, konuşma boyunca sana kin ya da nefret söylemi içinde asla bulunmadım düşüncemi ifade ettim. İşinize gelmediği zaman olayı saptırmakta üstünüze yok cidden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah aşkına koymuşsun şu fotoyu buraya korkmuyorum da anasayfada her denk geldiğinde için ürperiyor.
korkmuyon ürperiyon sadece :D
Hı bi ürperti geliyor 😂
bana sarıl iyi gelir :p :D
Fotoğrafa bakmak daha az ürpertecek gibi ben korkunç bacıyı seçiyorum teşekkürler 😂😂
ahahaha röööarrr ben drakulaaa ıstırırımmmm :D
Kanki komik ya da sempatik değil ha şu tepkin ben maruz kaldım devam etme diye tavsiye veriyorum şu an bence beni dinle bu konuda.
rasta mısın senn
Afrika örgüsü o
eskiden daha hayat doluydum ben yaşlandıkça espiride yapamaz oldum hayat dertleri daha ciddi dünyada zaten iyi bir yere dogru gitmiyor
Espri yeteneğinin düşüşünün depresyonla doğrudan alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yapacak bir şey yok yani durum bu.
30 yasından sonra uni falan okudum beyin kalmadı birazcık vardı onuda kendini bi şey sanan hocalarla yitirdim zaten iş hayatı daha berbat uni okudum ama londrada garsonluk yapıyorum
İyi daha ne istiyorsun biz Türkiye'de kaldık.
hiç memnun değilim mali müşavir olma hayalim vardı ama parada deger kaybettikçe kaybediyor.. burdaki hayat çok zor yaw çok eziliyorsun
Türkiye de refah seviyesinde zaten biz de çok memnunuz Avrupa bizi kıskanıyor abicim.
türkiyede en azından türksün evin yerin var burada daracık eski b. ktan evlerde yasayıp eşek gibi calısıyoruz paranın karsılıgı var sadece onun haricinde her türlü kölesin yine saglık desen iğrenç millet acillerde beklerken ölüyor
E gel abicim tutan mı var
Ülkeye mi almıyorlar seni gel burada çalış en azından türk olarak yurdunda çalışırsın dimi?
evlenebilmek için para toplamak lazım biraz sonra durmicam zaten
O zaman hedeflerin noktasında göze aldığın şeyden yakınmanın bir anlamı yok benim nezdimde.
niye ağlanmıyımki :D sevmediğimi söylemem ağlanmak mı? çok kişi bayılıyor buradaki yasama gercekten.. arkadaslar her gün içki içiyor kadın kız peşindeler alem yapmak için hayat güzel lakin bana boş geliyor hersey.. çalıştıgım clubdaki kokteyl içkilerden bile tatmadım daha (üstelik bedava).. yere bi düşsen kimse üstüne bakmaz ha adalet var para var tabi çünkü senin ülkeni karıştırdıkları için kendileri burada rahat yasıyor
İyi de derdini anlat demedim merak ediyorum demedim bu beni neden ilgilendirsin? İlgilenmiyorum.
sende beni hep azarlıyon ya :D
Gereksiz hiçbir şeye tahammülüm olmadığındandır
sen sordun bende cevap verdim gereksiz ne varki? mutlu olcaksan gel yer değişelim
Sorun da bu ben sana anlattığın hiçbir şeyi sormadım.
sen hep böyle aksi misin :D
Mantıklıdır o aksi değilim, şu saatte konuştuğun bir kadın olduğum içinde asla almayacağın kadar alttan alman da fazla samimiyetsiz ayrıca bence. Neyse ben gidiyorum iyi bak kendine 🙏🌼👋
sen dua et sitedekiler gibi bel altına inmiyorum bulmuşun gul gibi adamı astarını istiyorsun :D ayrıca şua n yaptıgın tavır tipik türk insanı davranışı.. bir anda ruh hali değişip içindeki nefreti ve haseti döken cinsten.. sonra memleket niye battı deyip herkesi suçlamalar.. biz daha birbirimize tahammül edemiyoruz
neyse güle güle gidene kal denmez
Bir adam aramıyorum ki sana şükredeyim, konuşma boyunca sana kin ya da nefret söylemi içinde asla bulunmadım düşüncemi ifade ettim. İşinize gelmediği zaman olayı saptırmakta üstünüze yok cidden.
Alışmışsınız sürekli sırıtıp saçma muhabbet eden insanlara aksini yaşayınca noluyor ya oluyorsunuz ilginç
seninle şu yaptıgım muhabbeti yabancıyla yapsam kanka oluyorum bizdekilerden fırça yiyosun işte.. bizim farkımız neyse hadi güle güle sana
Zorr
kız dedik la