İzlemedim. Sebepsiz yere kendimi üzecek bir şey niye izliyim çok saçma. Acı çekmiş acı çeken tek o değil izleyerek yardım etmiş olmam daha çok kendimi üzerim ve bunu kullananlar ise para kazanır insanların duyguları üzerinden. Şiddete maruz kalmış birisi üzerinden para kazanıyorlar. Madem bu kadar çok değer veriliyor bu drama herkes gönüllü olarak oynar ücretsiz gişede olabilirdi!
Ne yazık ki ben henüz izleme şansı elde edemedim, fakat çok sevdiğim bir sanatçıdır, hayat hiakyesini az çok biliyorum. Güçlü kadınların böyle muhteşem eserler ortaya koyması ne kadar müthiş değil mi? Şarkılarınla acımıza, mutsuzluğumuza ortak olduğun için teşekkürler Bergen..
Bergen'in hikayesini daha öncede biliyordum ve uzun zaman sonra ilk defa bir filmin etkisinde kaldığımı söyleyebilirim. İyi ki Serenay yerine Farah Zeynep oynamış.
Kesinlikle Mükemmel bir Film Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Filmin hakkını vermiş çok güzel Bağzı sahnelerde ben bile ağladım 3 defa gittim bugün 4. kez gidicem çok güzel Film bence bu başarıyı çok daha fazla hakediyor
Ben de gittim. Hoşuma da gitti film, başarılı bir iş çıkarmışlar. Fakat film çıkmadan önce Bergen'in hayat hikayesinden haberdar olmayıp Bergen dinleyenlere ergen gözüyle bakan insanlar Bergen fani kesildiler başımıza bu birazcık üzücüü
Henüz izlemedim. İzlemeyi düşünmüyorum. Dün bir arkadaşım çok ısrar etti kabul etmedim. Bugün de haber bekliyor. Gidebilirim. Çelişkiye girdim iyiceeee. 😈🐍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türklerin hilesi dramdır. Böyle damardan damardan veriyorsun milletin aklı gidiyor.