Güzel bir kadın, seksapelitesi olmasa da ama oyunculuğu yıllardır vasat bu kadının, duygusuz ve mimiksiz biri Ahmet Hakan'ı günahım kadar sevmem ama oyunculuğu kötü dedi diye neden linç yedi anlamadım 😅Hazal Kaya sanki Oscarlık oyuncu da kötü oyuncu olduğunu herkes biliyor.
Ben Hazal Kaya'nın rol aldığı üç yapımı izledim. Hatta birinin sadece başlarını izledim o da Adını Feriha Koydum, orada çok iyi rol yapıyordu bence. Diğerleri de Aşk-ı Memnu ve Pera Palas'ta Gece Yarısı. Tamamen izlediğim bi bu ikisi var. Aşk-ı Memnu'da yaşına göre gayet iyiydi oyunculuğu onu kabul edelim. Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izlemeden önce de o kadar kötü yorum duydum ki Hazal Kaya'nın oyunculuğuna dair; Atiye dizisindeki Beren Saat oyunculuğu gibi kötü sandım😅 O dizide de iyiydi ya. Mükemmel diyemeyiz tabii ki çünkü senaryo zaten basit işlenmiş, aşırı kaliteli bir dizi değil hatta arttırıyorum bazı sahnelerin basitliği tiyatro oyununu andırıyor. Bu yüzden ne kadar iyi bir oyunculuk bekliyorlar ben onu da anlamadım.
Vasat filan değil direkt kötü bir oyuncu hatta berbat kardeşimle sürekli güzelim projeler onun yüzünden ziyan oldu filan derdik gündeme gelmesi iyi oldu kötü olmasının...