Diziler & Filmler Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izlediniz mi? _Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Bu diziyi ön yargıyla izledim ama wuuu bence çok iyiydi. Birkaç mantık hatası beni rahatsız etti ama onun dışında çok güzel bir diziydi bence. Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aslında dün izleyecektim ama izleyemedim merak ediyorum çok 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İzlemeye değer diyosun 🤔 Bu gece izleyelim bakalım 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Türklerin dizilerini izlemiyorum hep aynı oyuncular aynı tipler aynı konular sıkıyor. 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1. bölümünü izledim daha yarı devam edeceğim güzel şimdilik 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl henüz izlemedim hafta sonu izlemeyi planlıyorum:)fragmanı hoşuma gitmişti 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gerek oyuncular gerek konusu gerekse hikaye anlatımı mükemmeldi AA dur ben bunu izlemedim ki ahahah 0 2 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Izlediğin filmlerde tek kelimelik görüş atıp, izlemediklerinde cümle kurman da müthiş 😀 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Değişiklik olsun dedimdim haha Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dizinin konusu nedir? 1 7 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Zaman yolculuğu konusu, Esra yanlışlıkla zamanda yolculuk yapıp tarihi bir olaya karışıyor Yorumla Shadowman__ +1 yıl İyiymiş. İzlemesemde bir şey kaybettirmez 😂 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl yaaanii😀 Yorumla Shadowman__ +1 yıl Gerçi ben tv izlemiyorum oda başka 😂 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl TV de degil zaten netflix'te Yorumla Shadowman__ +1 yıl Adını sen koy. Dizi vs izlemiyorum. Bir ara heveslendim yalnız kurt dizisini izleyim dedim. Oda çok zamam alıyor 😅 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Ben TV de dizi izlemiyorum, zaten mini dizilere bakiyorum Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır izlemedim 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. İzlemedim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aslında dün izleyecektim ama izleyemedim merak ediyorum çok
İzlemeye değer diyosun 🤔 Bu gece izleyelim bakalım
Türklerin dizilerini izlemiyorum hep aynı oyuncular aynı tipler aynı konular sıkıyor.
1. bölümünü izledim daha yarı devam edeceğim güzel şimdilik
henüz izlemedim hafta sonu izlemeyi planlıyorum:)
fragmanı hoşuma gitmişti
Gerek oyuncular gerek konusu gerekse hikaye anlatımı mükemmeldi AA dur ben bunu izlemedim ki ahahah
Izlediğin filmlerde tek kelimelik görüş atıp, izlemediklerinde cümle kurman da müthiş 😀
Değişiklik olsun dedimdim haha
Dizinin konusu nedir?
Zaman yolculuğu konusu, Esra yanlışlıkla zamanda yolculuk yapıp tarihi bir olaya karışıyor
İyiymiş. İzlemesemde bir şey kaybettirmez 😂
yaaanii😀
Gerçi ben tv izlemiyorum oda başka 😂
TV de degil zaten netflix'te
Adını sen koy. Dizi vs izlemiyorum. Bir ara heveslendim yalnız kurt dizisini izleyim dedim. Oda çok zamam alıyor 😅
Ben TV de dizi izlemiyorum, zaten mini dizilere bakiyorum
Henüz izlemedim bakacağım🤭
Türk film ve dizilerini izlemiyorum
Hayır izlemedim
İzlemedim
Hayır
Izlemedim maalesef
şu an izliyorum