Atatürk'ün "Bir kız sevdim ataşeyken, vermediler. Gençliğimi bıraktım Sofya'da" dediği aşkı film oluyor.Mustafa Kemal, otuzlu yaşlarında genç bir subayken, Bulgar General Stilyan Kovaçen'in kızı Dimitrina ile tanışıyor ve birbirlerine aşık oluyorlar. Fakat evlenme teklifi kabul edilse de kızı vermiyorlar. Şimdi ise bu aşk film oluyor. İzler misiniz?
Atatürk'ün "Gençliğimi bıraktım Sofya'da" dediği aşkı film oluyor! İzleyecek misiniz?
Şimdi bi delirecem. Ulan bu koskoca ATATÜRK. Dünyanın önünde diz çöktüğü bir lider. Elin skmsonk amerikalisi bile marvel da as bayrakları as yapıyor hayali karakterlerine.
Ve burada gerçek bir karakter var elimizde. Yani o kadar o kadar o kadar anlatılacak şey varken gidip aşk hayatını anlatmak nasıl bir denyoluktur lan? Wk andavallari sonra bu canım memleketi saçma sapan filmlerle dizilerle insanlarla şovlarla sevdirmeye calisrlar.
Yahu gelir tabi. O kadar manda ve himaye isteriz diyen densiz şerefsiz varmis ki zamanında. Simdi onların torunları babannemi niye inglzlerle paylastirmadi diye Atatürke kızıyor.. Bazılari da tutup bunların ağzına laf verecek filmler çekme peşinde. Ulan ingilizlerden böyle bi tane adam çıksaydı tarihlerinde onu 8733636 sezon destanlastrip dizi film yapar hepimize izletrlerdi Bi şekilde. Bizim tarihimizde mustafa Kemallerle dolu konuya bak yazıklar olsun ne diyelim. Aşkmış :)
Hayır ya olamaz. Bizim film sektörü büyük isimlerin özel hayatlarını ele almasın rezil ediyorlar. Kesin öpmeli sahneler de koyarlar bütün ciddyet gider. Belgesel tadında bir film kafidir.