Diziler & Filmler Bu film Mardin'deki hangi olayı anlatıyor? AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mahlukat ismli bu film Mardin'de çekilmiş bir korku filmi ve vizyona da girdi. Mardin'de filme konu olan bu olay nedir? Bilenler var mı? Bu film Mardin'deki hangi olayı anlatıyor? Cevapla Film Soruları Nedir Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Hangi olaydan esinlenilmiş bilmiyorum ama bu tür filmler için Adnan Koç'un oyunculuğu harika. 1 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl yook kardesim ben bunu izleyemem cok korkutucu ve iğrenc gorunuyor 0 3 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Sen korku filmi seversin aslında Yorumla isibala +1 yıl kusura bakmada turk korku filmleri cok korkunc ve iğrenc oluyor yabancilarin korku filmlerini tercih ederim oda hepsini degil ruh cin cikrtma gibi iğrenc filmleri izlemem Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Anladım. Birçok Türk filmi dediğin gibi saçma oluyor güzel olmuyor. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Fotoğraf ilgi çekici gibi duruyor filmi merak ettim 0 1 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Ben izlemem ama olayı merak ettim. Korku filmi sevmem çünkü. Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 533 cevap paylaştı. İzlerim, konuyu filmde anlarız. 0 2 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Ben izlemem korku filmi sevmiyorum çünkü. Muhtemelen cinli karabasanlı bir hikayedir. Ankara 'da Beypazarı ve Nallıhan'da da çok var böyle hikayeler. Yorumla superpsikolog +1 yıl Bazen izlemek daha güzel bilgi edinme yolu veriyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi olaydan esinlenilmiş bilmiyorum ama bu tür filmler için Adnan Koç'un oyunculuğu harika.
yook kardesim ben bunu izleyemem cok korkutucu ve iğrenc gorunuyor
Sen korku filmi seversin aslında
kusura bakmada turk korku filmleri cok korkunc ve iğrenc oluyor yabancilarin korku filmlerini tercih ederim oda hepsini degil ruh cin cikrtma gibi iğrenc filmleri izlemem
Anladım. Birçok Türk filmi dediğin gibi saçma oluyor güzel olmuyor.
Fotoğraf ilgi çekici gibi duruyor filmi merak ettim
Ben izlemem ama olayı merak ettim. Korku filmi sevmem çünkü.
İzlerim, konuyu filmde anlarız.
Ben izlemem korku filmi sevmiyorum çünkü. Muhtemelen cinli karabasanlı bir hikayedir. Ankara 'da Beypazarı ve Nallıhan'da da çok var böyle hikayeler.
Bazen izlemek daha güzel bilgi edinme yolu veriyor.