Her program kendi dönemine hitap eder. O dönem feminazi alıp yürümemişti, bu kadın erkek kılığına girip Şuayip rolüyle karı ayıklarken kimse ayaklanmıyordu, kocasına kendini dövdürürken kimse kadın hakları demiyordu. Günümüzde bunlar kırmızı çizgi olduğu gibi, fakir kız çocuklarının seksi zengin erkeklerle olan aşklarını izlemek daha fazla talep edilir durumda. Haliyle bugün yapılsa tutmazdı, her içerik kendi döneminde güzel.
Evet ben de aynı şeyi söylüyorum. Yorumlarda herkeste bir duyarlılık havası var. Sanki bir tek kendileri biliyor neyin ne olduğunu. Ayrıca yorumunuza katılmakla beraber diyorum ki YASEMİNCE gelsin değil neden dönemimizce kaliteli programlar yok
Onu da açıkladım görüşte, günümüzde mizahtan çok varoş kızların zengin erkeklere olan hayranlığını konu eden yapımlar daha çok tutuyor. Haliyle Yasemince tadında programlar günümüzde tutulmaz, Yasemin Yalçın kalitesinde mizah yapsan da tutmaz. Kimsenin derdi mizah değil, hayallerini ekranda izlemek sadece
bi daha öyle sanatçılar komedyenler yetişmedi maalesef öldü diyebiliriz yasemince olacak o kadar reyting hamdi nejat uygurun tiyatro oyunları bir demet tiyatro gibi komediler olmaz maalesef iyi komedyenler yetişmiyor maalesef 90 larla bitti
Yasemince'yi çok izlerdik ama bu onun kaliteli olduğunu göstermez. Kakılmış itilmiş... Şimdi olsa kıyamet kopar. İğrenç ötesi bir şey ve mizahı da yapılmaz. Dayak yiyen kadın mizahi bir unsur değildir bu çağda.
O zamanda bu vardı. Kesinlike şiddet güzel değil ama programda sadece o seneryo yoktu. Bir sürü role bürünmüştü kadın. Bir tanesi kadına şiddet içeren konu edindi diye yeremeyiz tamamını bence. Yaşlı çocuk öğrenci gülcü bir sürü figürü vardı. Bence kaliteli mizahtı
öğretmenini laflarla sürekli madara eden bir alican. iğrenç bir kaynana örneği... Dayak yiyen ve gözü mor gezen bir kadın... Evde oturup duran şişmiş kaba bir erkek...
Geçmişi bu güne adapte ederek düşünemeyiz ama. Eski türkiyede çok rahat yaşanan ve kimsenin ses çıkarmadığı olaylardı. Döneme göre kalitesine bakmak lazım.
Mizah anlayışı yerlerde olduğundan ve siyasi baskı yüzünden bu çeşit programlar yayından kalktı. Yasemince ve Olacak O Kadar bu yüzden harcandı ve meydan fıkrasına gülünmeyen adamlara kaldı.
O döneme göre değerlendirmek lazım. Kadınlara bakış açısı ve bilinç son zamanlarda farkındalık yaratıyor şükür ki şiddete karşıyız. Ben aynısı olsun demedim bakınız. Kaliteli mizah neden yok dedim.