Onu da seviyorum Ama bazen sürekli hani o ısrarla baba baba diye bağırisini beynim kabul etmiyor ve çocuk isteğimi nötrluyor🤦🏻♀️ Atıfta bulunduğu güncel konular üzerinden çektiği videolarını seviyorum.
Ailelerin onay verdiği bir sevişme 😀 Bilerek attın dimi bunu bak ısrarla baba baba diyor umarım böyle bir çocuğun olmaz diycem ama dememeliyim. Sanırım daha sabırlı biri olmam gerekiyor 🤦🏻♀️
Bilerek derken çok komik olduğunu bilerek attım. O dediğin kısım belki imalı ama videonun tamamı aslında günümüz ilişkilerini eleştiriyor. Haksız mıyım
Ben daha çok dayiyla olanları izledim ama bundan sonra Biraz baba ve oglusa yigunlasicsm. Ben hastasiyim nazmi sinan mihciyi bir derya deniz. Nihatla iyi bir uyum yakalamışlar. Keyifle izliyorum. Izleyen birilerini görünce de şaşırıyorum ve izlemenede sevindim açıkçası. Çünkü kitleleri hakettiklerindenaz şu aralar.
😂😂 ya eveeeett. Önce seviyorum diyip sonra tekmelemesi. ya da küçük insanimsi oyuncakları bazen bir semeye bazen de aristo ya pilatona benzetmesi gibisine birşeyler iste😂😂😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ama youtube den arada kukla gösterilerine bakarım :)
Izle bence baypas
Aklımda olsun 😊
Baba ve oğluşu daha güzel bence
Gibisine 😀
Onu da seviyorum Ama bazen sürekli hani o ısrarla baba baba diye bağırisini beynim kabul etmiyor ve çocuk isteğimi nötrluyor🤦🏻♀️
Atıfta bulunduğu güncel konular üzerinden çektiği videolarını seviyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=MPOsyZmX5NM
Bunu 8zlemediysen izle
Ailelerin onay verdiği bir sevişme 😀
Bilerek attın dimi bunu bak ısrarla baba baba diyor umarım böyle bir çocuğun olmaz diycem ama dememeliyim. Sanırım daha sabırlı biri olmam gerekiyor 🤦🏻♀️
Bilerek derken çok komik olduğunu bilerek attım. O dediğin kısım belki imalı ama videonun tamamı aslında günümüz ilişkilerini eleştiriyor. Haksız mıyım
Haklısın. Günümüz ilişkilerine ve güncel sorunlara güzel deginiyirlar
Bu yüzden izlemeyi seviyorum.
Ben her videoyu izledim sanırım. Hastasıyım. :)
Ben daha çok dayiyla olanları izledim ama bundan sonra Biraz baba ve oglusa yigunlasicsm. Ben hastasiyim nazmi sinan mihciyi bir derya deniz. Nihatla iyi bir uyum yakalamışlar. Keyifle izliyorum. Izleyen birilerini görünce de şaşırıyorum ve izlemenede sevindim açıkçası. Çünkü kitleleri hakettiklerindenaz şu aralar.
Nihatsız olmaz 😀
Acil durumlarda hüseyinler 😂😀
Yooo bıçakla kavgayla işi olmasa da nihadim başka 😀
Seni bıçaklarım bak ha deyişiyle gel öpeyim seni demesi arasında 10 saniye fark var ya da yok. Git gelli dayım benim. 😂😀
Bide dekorlar hakkındaki yorumları yok mu. :)
😂😂 ya eveeeett. Önce seviyorum diyip sonra tekmelemesi. ya da küçük insanimsi oyuncakları bazen bir semeye bazen de aristo ya pilatona benzetmesi gibisine birşeyler iste😂😂😀
Neyse ne😀😂😂🤪
Böyle bir dayın olsa ister miydin
Isterdim niye istemeyeyim
Senn
Kafa adam ya iyi olabilirdi
Dayıdan ziyade ben nazmi sinan beyle tanışmak isterdim. Çok tatlı bi adam.
Tanisirsin belki
Dayı nın 2 tane de güldür güldür skeci varmış onları izledin mi onlarda bayaa eğlenceli.
Baktım evet
Senden kaçmaz. Ben senle konuştuktan sonra baktım yeni gördüm dün izledim daha
Iyi yaptın
Bence de
haydar dümenle ilgili bir soru sordun adam hakkın rahmetine kavuşmuş naaptın sen öyle ya :)
Ben bir şey yapamadim 😂🤐
valla bilmiyorum artık. nihadıma söylesek de kendine dikkat etse :)
Ecele gelmiş olmuş benim ne kabahatim var😂🤫
:) sende haklısın :)
İzledik
Sevdiniz mi
Sevdiikk