Tüyler ürperten bir yapım ve tamamen gerçek. İsrailli bir dolandırıcının mağdur ettiği birçok kadın var 3 kadın yaşadıklarını anlatıyor, yorumlarınızı bekliyorum izlemeyenler acil izleyin gecenin bu yarısı hala etkisindeyim
Daha bu gece izledim ve sonu garip bitti. Niye o kadar az ceza aldı ve neden tekrardan zengin olabildi. 3 kızın onca emeği ve dünyaya rezil olması, sadece 15 ay için miydi? Bence değmedi, kötü olan kazandı.
Hesabı kilitli dolandırıcının takip isteği gönderdim kabul etmedi kötüyü koruyorlar. Birçok ülkede yakalanma kararı olması bir nebze sevindirici gündem olmuş olması da yeni mağdurların olması belli oranda etkiler umarım
Tüyler ürpertici yerine aksine on numara hatta şahane bir yapım. Kadınların biz erkekleri nasıl cüzdan olarak gördüklerini anlatıyor. Bol bol gülerek ve eğlenerek izledim. Unutmadan ekleyim; hiçbir kadın bir adamla parası için evlenmez. kadınlar bir milyonerle evlenmeden önce ona aşık olacak kadar akıllıdır. cesare pavese
Hiç sorgulamadan bir enayi gibi sevgiline parada verirsin o zaman. Çünkü senin sevgilin seni uçakla bir yere götürmüştür falan filan. Çünkü o çok zengindir, parasının biten bir kaynağı yoktur devamlı geliyordur. Hadi bir kez inandın, ikinci kez, üçüncü kez bilmem kaç milyon kez kredi kartı limitini yükseltmezsin. 50 tane bankadan kredi çekmezsin ama anca bir aptal yapar bunu. Kendini zengin prens, elmas kralı diyen tanıtan birinin senden güvenlik niyetine para istemesi aşırı saçma. Ayrıca öyle işlerle uğraşan adamların ordu gibi koruması olur, sıkıştığında para verecek dala vere çeviren tanıdıkları olur. Nerden baksan çok saçma, hatta senin bakış açın bile. Bu gibi videoları yıllar önce youtube'da görüyorduk. Nişanlı kadın paralı birini görünce, nişanlı olduğunu sallamayıp birinin uçağına binmeye çalışıyordu çünkü elmanın işi bu şekilde videolar çekip kadınların nasıl para göz olduğunu kanıtlamaktı. Kaç tane kadını bu şekilde video ya aldı. Hepsinide uçağa bineceği sıra kovuyordu
Hala özgür bir şekilde dolaşıyormuş kendi ülkesinde yalnız kadınların çok ciddi takipçi sayıları artmış ve bağış yapılıyor. Muhtemelen dolandırıcının takipçisi de zıpladı adeta