Sevgiliyle izlenmelik tek film olarak direkt aklıma “Titanik” filmi geliyor nedense. Kavuşamamış aşıklar… sanırım ben duygusal acı çekmeyi seviyorum, ondan sebep nerde dram var o çekiyor oluyor beni. Eğer sinemada film seçimi yapmak gibi bir düşüncemiz olduysa “Kasımda aşk başkadır” türünde bir film tercihim olurdu muhtemelen. Kendim haricinde birine öneri veriyor isem de “Sil baştan” filmini öneririm. O da güzel bir film. Sanırım ben duygusuzum romantik filmler bana göre değil ama bu üç film bence ideal sevgililer için.
Selam, sevgililer gününe özel sana birkaç romantik film önerisinde bulunacağım çoğunu izledim hepsinide çok beğenerek ve severek izledim umarım sende beğenirsin canım 🤍
- NOT DEFTERİ - SIL BAŞTAN - ROMA TATİLİ ( 1953 ) - AŞK HER YERDE - CESARETIN VAR MI AŞKA? - ÖLMEDEN ÖNCE - AŞK SARHOŞU - PARISTE GECE YARISI - BIR GÜN ( 2011 ) VE SON OLARAK ÇOK SEVDIĞIM BIR GARIP AŞK DIZISINIDE ÖNERMEDEN EDEMEYECEĞİM😅 İyi seyirler 💃
Ben çok aşk filmlerini sevmem ama bu türde izlediğim ve çok beğendiğim bir kaç yapım var tabi ki. Bende bunlardan oluşan güzel bir liste yapayım. Umarım hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin.
Korku filmleti güel gider. Sevgilin sana sarılır vs. Belki tatlı bi öpücükte gelir peşinden ama ben evde avengers izliyeceğim. Çünkü bilin bakalım ne eksik 😔