Selam, size çok sevdiğim çocukluğumun dizisi olan bir komedi dizisi önereceğim izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz Hint dizisi olan bu dizi 2011- 2012 yapımlı olan Bir Garip Aşk dizisi hem komedi hem dram türünden izlerken güleceğiz bazende duygulandıran sahneleriyle çok seveceğini düşünüyorum. dizi erkek arkadaşının tarzına belki hitap etmez başka kültürden diye.. birkaç dizi önerisinde bulunacağım umarım beğenirsiniz - Friends - Beni Böyle Sev - Yalancı Yarim - Modern Family
Film ''Dram ve Komedi'' birleşimi bir yapım. Çok fazla güldüreceğinden eminim hem sevgiliyle izlenirken de gayet hoş sahneleri var gelecek ile alakalı.
2. Tatlım Tatlım
Tam bu kategori için çekilmiş diğer film tabi ki Tatlım Tatlım izlediniz mi bilmiyorum ama izlenilmesi gerekiyor bu da sevgililik ve evlilik sürecini anlatan güzel bir yapım. Türü zaten direk ''Romantik/Komedi''.
3. Teklif
İkisinin yanına birde yabancı bırakıyorum belki yerli yapım sevmiyorsunuzdur. Diğerleri kadar komik değil ama ya da bana öyle gelmiyor yabancı komediler bu idare eder gibi.
Friends tabii ki derdim ama o kadar cok izlediyseniz mutlaka bunu da izlemissinizdir. bosverin komediyi TWD ye baslayin siz. Punisher, Vikings de olabilir 😃