Diziyi ben geçen hafta izledim. Gerçekten sıra dışı ve güzel bir konusu vardı. İzleyecek bir şeyler arayan herkese tavsiye ederim. Güzel bir yapımdı.

Henüz izlemeye vakit ve fırsat bulamadım.
Netfilix'te yüklenen son dizi ve filmleri izleyemedim.
En kısa zamanda izlemek istediğim birkaç yapım var.
Selam, daha öncede dediğim gibi Netflix'in son zamanlarda en çok konuşulan dizisi Archive 81'i İzlemeye başladım sadece 1. sezonda bile bu kadar ses getirmesi gerçekten güzel bir dizi olduğunu gösteriyor. İlk başta tereddüt ettim açıkçası konusunu okuyunca çok sıradan ve sanki sıkıcı geçecek bir dizi gibi görünüyordu ama izlemeye başlayınca hiç sıkıcı olmayan bir dizi olduğunu anladım. Benim gibi gerilim seven insanlar bence izlesin konusuna aldanmayın çok basit gibi yazmışlar ama gerçekten mükemmel bir gerilim dizisi ama yalnız sadece sanki bana başrol yakışmamış gibi geldi daha farklı bir başrol seçilebilirmiş gibi hissettim. İzlemek isteyenlere tavsiye ediyorum 💃
İzledim evet ikinci sezonu beklemekteyim.
Tam sevdiğim tarzda bir diziydi.
Cevap
7Cevap
Hayır ama izlemek istiyorum. Gecem gün de görmüştüm ve baya hoşuma gitti konusu.
bu tarz konulu filmleri seviyorum, severek izledim. acilen 2. sezon gelmeliiii. bu tarz bildiğin film, dizi önerirsen sevinirim 😊
Son birkaç bölümünü bitirmedim sanırım. Yarıda bıraktığım yapımlar arasında. Umarım tamamlarım. Biraz karmaşık geldi bana yapım
Bunu da izlenecekler listeme ekledim. Bir çılgınlıkla başladığım 15 sezonluk dizim biter bitmez izleyeceğim 😄
Henüz izlemeye vaktim olmadı ama olduğunda ilk izleyeceğim dizi kendisi. Konusu beni de çok çekti, zaten sevdiğim türlerden. Beğeneceğime eminim.
Hayır izlemedim. Tv kültürümü kaybediyorum git gide
dün akşam bakınıyordum konusu pek ilgimi çekmedi izlemedim
vaktim olsa da izlesem. filmleri 2 yere bolerek 1 gunden bir izliyorum anca vakit yok yani.
netflix i olmayip, youtube da arka sokaklar izleyen ben.
Henüz izlemedim ama izlenecekler listesine ekleyip izlerim 😊
Merhaba😇
İzlemedim ama sen tavsiye ediyorsan izlenir.
Hayır izlemedim, şu aralar pek bir şey izleyemiyorum sıkılıp kapatıyorum hemen.
İzledim benim de çok hoşuma gitti oldukça merak uyandırıcı sürükleyici güzel bi gerilim dizisi
Ben henüz izlemedim ama sen tavsiye edersen bir ara bakarım ^^
hayır henüz izlemedim..
en yakın zamanda bakacağım..
İzlemedim çünkü neden? Netflikşim yok dffdssssdf
bugün başladım ama gerildim azıcık ya :/
İzlemedim ama izleyeceğim👍🏻
İzlemedim. İstanbul'a dönünce izlerim anca😂
Listemde ekli sıra gelirse izleyeceğim.😃
İzlemedim ama merak ettim
Bu aralar çok duyuyorum ama izlemedim.
İzlemek ve izlememem arasında kaldım.
maalesef netfilixim yok