Takup etmiyor olmama rağmen bence insanlık dışı bir durum yok. Vücuduna güvenen insanlar çıkıp yarışıyor. Yurt dışında daha neler neler var bu hafif bile kalır. Böyle sakatlanmalar ne yazık ki olabiliyor.
çok fazla korumasız ve insana ciddi zarar verebilecek engeller falan var o yarışmada.. hızla koşup yarım eğilerek geçmeleri gereken bir yer var mesele.. ayarlayamadığın an başını çarptığın an kafatası bile kırılabilir insanın.. ama ne bir yumuşak süngerli koruma ne bir başka şey.. elastik bir malzeme değil.. tahta yaa.. ve tabi derme çatma garip garip parkurlar.. şaşırmıyorum.. Furkan kardeşimize acile şifalar diliyorum Rabbimden.. yarışma olarak beş para etme aslında.. ne dehşet yarışmalar var yurtdışında.. işte bizim insanımız kavga gürültü entrika falan için izliyor.. Batuhancıyız biz bu arada :D
ah ne çok istedim Aleyna Kalaycıoğlu gelsin yarışsın üzümlü kekim sarı papatyam aşkom dadlum bidenem... ama gelmedi :/ aslında bence annesiyle olan olaylar olmasa gelirdi o..
Birincisi bu yarışma Survivor değil. Yani gerçek manada adının hakkını vermiyor. Ninja Warrior yarışmasının biraz değişik ve yemek ödüllü versiyonu bana göre. İzlemiyorum zaten aynı kişiler aynı şeyler sıkıcı. YouTube'da araştır Doğada Dımdızlak diye işte o gerçek Survivor. Benim survivor anlayışım bu şekilde
Bütün yarışmalarda insanlar para için veya madalya gibi şeyler için yarışıyor Survivor'a özgü bir şey değil. Futbolcular da düşüp sakatlanabiliyor bence bir farkı yok.
Bunların hepsi oraya reklam yapmak için gidiyorlar. Survivor bir film gibi gösteriliyor. Bu ünlüler de oraya gidip para kazanıyor. Sağlıkları reklamın paranın sonrasından geliyor demek ki.
IQ su düsüklerin seyrettigi bir TV aldatmacasi... Madem para aliyor bu yaptigi is icin hakkini vermek zorunda, Boynu da kirilir, kafasi da. Umarim sigortalatmisti, arkada biraktiklari biraz para alir en azindan. Böyle canım TV programlarina Firsat verilmemeli.
cumartesi acile gittim baya soguk algınlıgı var.. kapıda bır kız yıgılmıs babam ölmüşş diye aglanıyor babası inşaat işcisi sanırım.. iş kazası.. demem o ki izlemeyin o zaman yayınlanmasın.. gidende aglamasın 1 saatte 1 ınsaat ıscısının 1 yıllık parasını alıyorlar nerdeyse.
Hiççç bir şekilde izlemiyorum.. sadece şunu söyliycem. . Günlük para basıyor yarışmacılar, geri planda kalmış ünlüler dolu farkındaysanız. Para tatlı bırakıp gitmek istemiyorlar iştee, sakat , saç kalmayı kim ister?
Kimse yarışmaya zorla getirilmiyor. Gelenler her şeyi kabul edip geliyorlar. Ayrıca yarışmacıların bölüm başına kazandıkları paralardan haberi olan var mı?
Kendileri istiyor talep var arz var kardeş adam tabii ki yapacak yarışma squid game izle istersen olayı daha iyi anlarsın 😅ama kötü olmuş furkan çok iyi bi insan 😕
Hep bunlar kurgu reyting savaşları canlı yayın olmadığı için her türlü oynama montaj vs yapabiliyorlar halen daha bu saçmalık ötesi programı izleyen var mı yazık yani vakit kaybı insanlar için
Zaten zenginler ve paraları var. Bi insan böyle bi yarışmaya niye katılır ki anlamak güç Tamam izlemesi falan zevkli de yani ne biliyim. 2 tane farklı takım olsun onlar yarıssın ünlüleri cidden anlamıyorum
Yarışma insancıl fakat insanların hırsı insandık değil kimse kusura bakmasın ama vahşi hayvan ruhuyla yarışıyorlar bu kadar kendinlerini kaptırmalarına gerek yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
belki ölür.. para kazanmak reklam yapmak için varlar ben izlemem
Ben bu yarışmadan hiçbir şey anlamıyorum. Gelişi güzel herkesi alıyolar. Eskiden çok izlerdim. Turabi Avatar Atakan varken. Şimdi çok sıkmaya başladı. İzlemiyorum.