BeIN Connect bomba gibi geliyor arkadaşlar. Erkek Severse dizisi benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. Geçen de yeni dizisi Hayaller ve Hayatların fragmanı yayınlandı. Bu dizi de oldukça güzel olacak gibi duruyor. BeIN Connect üyeliğiniz var mı?
BeIN Connect orijinal dizisi Hayaller ve Hayatlar yakında çıkıyor! Üyeliğiniz var mı?
Dizi şampiyonlar ligi gibi yalnız. Çoğu yaz dizilerinde boy göstermiş oyuncular. Bence bu dizi tutar çok da konuşulur. Bekleyin ve görün. BeIN Connect üyeliği hala almadıysanız kaçırmayın. 💥
Büyük bir mutlulukla söyleyebilirim ki, beIN CONNECT üyeliğim var. "İzleyecek online içerik kalamadı" dediğim anda imdadıma beIN CONNECT yetişti diyebilirim. Hem birçok farklı içeriği bünyesinde barındırıyor hem de yeni orijinal içeriklerini oluşturan bir platform. Hayaller ve Hayatlar dizisi de bunlardan bir tanesi. Erkek Severse dizisi gibi bu diziyi de çıkar çıkmaz izleyeceğim.
Hayaller ve Hayatlar dizisinin konusu nedir?
Hayalleri olan insanların bu hayallerin peşinden koşarken hayatla olan mücadelesini anlatıyor aslında. Adı üstünde hayal ettiklerimiz ve hayatın bize sundukları arasında bir döngü. Dram türünde bir dizi. Ben izlemek için sabırsızlanıyorum. Üyeliğim olmasaydı bile sırf bu dizi için alırdım.
Hayaller ve Hayatlar oyuncu kadrosunda kimler var?
Oldukça geniş ve birbirinden başarılı bir oyuncu kadrosu ile karşı karşıyayız. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı bir dizinin bomba gibi olacağına hiç şüphem yok.
beIN CONNECT üyeliği nasıl alınır?
beIN Connect üyeliği almak oldukça basit. https://www.beinconnect.com.tr/sinirsiz-eglence sitesinde girdikten sonra karşınıza çıkan 3 adet paket seçeceğinden birini satın alarak üye olabilirsiniz. Ben sizlere kendi paketim olan 7 Gün Ücretsiz Eğlence Paketi'ni öneririm. Bu paket ile ilk 7 gün boyunca tüm içerikleri ücretsiz izleyebiliyorsunuz.
beIN CONNECT kalitesini gözüm kapalı tavsiye ediyorum. ❤️