Ah nerde o eski tüplü televizyonlarda izlediğimiz o gerilim dolu anaconda, piton, denizde dehşet filmleri. Her ne kadar bilgisayar ürünü olsalarda o gerilim beni her zaman kendine çekmiştir ve seve seve izlerim. 2021 yapımı Megaboa filmi varmış imdb puanı çok düşük ama yoklukta gider valla :dGörselde ki yılan çok komik poz vermiş :d:d🦁
Yılan, Timsah, Köpek Balığı temalı gerilim filmlerini seviyor musun?
Hayır sevmiyorum. Arkadaş o kadar seçenek arasından koşup kaçamıyorlar, iki silah sıkamıyorlar mal mal ölüyorlar. Hele bazı filmlerde hayvan hayvan değil kalbi yaralı uçan kaçan ninca. Çizgi filmler daha güzel oluyor. Resmen üniversite 2 ödev yapan öğrenci filmleri.
o zamanlarda ben kucuktum babam bana film kasteleri getirdi isden o filmlerden biri anaconda idi bu rrsimdeki film cok hosuma gitmisdi bir baska filmde siyah giyen adamlardi siyah elbiselimi ne bilen bilir ben efsaneyimdeki siyah oyuncunun oynadigi film onu da kastte tuplu televizyonds ilk def izlemisdim.
Şey vardı ya "yeraltı canavarı" mı ne, serili bir şeydi. Küçükken her yayınlandığında deli gibi kilitlenip izlerdim.😄 Şimdi sevmem o tür konulu filmleri, bol bol korku, psikoloji ve gizem dolu filmler daha çok çekiyor.