Arkadaşlar Anadolu Türk Ve Ortadoğu Kellerinden Bahsetmiyorum Benim Gibi Latin Kökenli Veya Slav Kel Erkeklerden Bahsediyorum Bizi Sinema Sektörlerinde Çekici Kılan Ne Kel Olmamızmı Yoksa Bela Bize Yakışıyormu
Kel Erkek'leri Sinema Sektöründe Lider Ve Çekici Kılan Nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kellik bir Jason Statham'a yakışıyor ayrı bir karizma katıyor onu saçı varken düşünemiyorum şahsen
Sen bizim Latinleri görmelisin bence anadoluları geç bize bak sence ben hangi role daha yakışırdım
Görsem de farketmez bence karizmatik gelmiyor kel erkekler bana siz de suç filmlerinde oynayabilirdiniz gibi geliyor
Herkes suç diyor arkadaş
Johnny Sims abimiz gibi olur 😂
Bu adam bizim liderimiz
Şaka bir yana ben Latin Kökenli yim kardeşim ama bu adamdan daha uzn aletimiz var 🤣🤣 sence bana filmlerde nasıl bir rol yakışırdı
Hacı senden polisiye olurdu
Suç filmleri yani
Aynen baba kel belalı mahkum
Oyunculuk yetenekleridir biz bu saçı boşa dökmedik in ifadesidir😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tamamen kel degilsiniz Size yakışmış
Katil rolü olabilir
Teşekkürler evet değilim istersem uzatıyorum ama saçlarım kıvırcık olduğu için rahatsız oluyorum teşekkürler
Rica
Katil havası verdiği için olabilir mi😂
Ben Latin Kökenliyim Akdeniz Latini sence bir rol verselerdi hangisi yakışırdı filmlerde bana
Rus mafyası rölü iyi olurdu
Bir Jason stathama yakışıyor
Meksika Kolombiya git hepsi benim gibi Latinler zaten
Yok kendinizi kandırmayın jason statham sizi gömer
Sen daha görmemişsin Jason statham çok sıradan ona benzeyen onlarca insan var sence bana nasıl bir rol yakışırdı,
Asker rolü falan
Teşekkürler
Rica ederim
Keltoş babana koş
Sence bana nasıl bir yakışırdı
Rol olarak
İtalyan mafyası
Teşekkürler
Rica keltoşcum
😘
Höstt
Ne oldu
Karizma önemli.
Aynen öyle Avrupanın çoğu bana benzer
Evet, kellik kusur değil
Sence bana nasıl bir rol yakışırdı filmde ben Anadolulu değilim Akdeniz Latin iyim
Hiç düşünmedim.