Diziler & Filmler En sevdiğiniz yabancı sitcom dizisi nedir? Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru 2,3 cm yukarıda. Friends How I Met Your Mother The Office Brooklyn Nine-Nine Seinfeld Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel En sevdiğiniz yabancı sitcom dizisi nedir? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fantastikadamm Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 95% +1 yıl Hepsi de birbirinden mok. Sitmişim "sitcom'unu"Bunların alayı kültürel yozlaşmayı normalleştiren aşılamalar.. Tabii ki birçok zavallı bebe şimdi beni örümcek kafalı olmakla itham edecektir ama zararı yok. Günü geldiğinde anlarsınız.. 0 0 Yorumla
BirYangınınKülünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerçek krallar That 70's show izlerhttps://youtu.be/it1z51vDQPo 1 0 Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Şu an önümde Seinfeld açık. Güzel bir rastlantı oldu. 😊 0 1 Yorumla Görkemligök +1 yıl Aa iyi denk gelmiş :) Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Forever Friends friends seven kadın ile her zaman olur 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl the Big bang theory two and a half men My name is earl two broke girls i. t. crowed 0 0 Yorumla
ferman87 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Ananıda al git güzel, pardon yanlış oldu how I met your madaaaa 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Brooklyn Nine-Nine izledim. Esprilerini seviyordum. Devam ediyordu ama sonrasında bakmadım. 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Brooklyn 99 hariç kalanları izledim, Seinfeld en iyisi. 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ben bunları bilmem cahilim. Cennet mahallesi izledim ben en son 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl How I meet your Mother father versiyonu tam bir hayal kırıklığı#Hükümdar 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 464 cevap paylaştı. Hiç birini seyretmedimki 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Seinfeld en komik ve en güzeliydi 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sevmiyorum artık ya Friends izlerdim eskiden 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Denk geldikçe izliyorum komik geliyor bana... 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Himym ve Brooklyn nine nine 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Friends 0 0 Yorumla
sinefilim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. The Office bence.😊 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 371 cevap paylaştı. Friends 0 0 Yorumla
isanıntorbacısı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl ÇukurYamaç evimiz İdris babamız djdhdjjsjs 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. The office 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hepsi de birbirinden mok. Sitmişim "sitcom'unu"
Bunların alayı kültürel yozlaşmayı normalleştiren aşılamalar.. Tabii ki birçok zavallı bebe şimdi beni örümcek kafalı olmakla itham edecektir ama zararı yok. Günü geldiğinde anlarsınız..
Gerçek krallar That 70's show izler
https://youtu.be/it1z51vDQPoŞu an önümde Seinfeld açık. Güzel bir rastlantı oldu. 😊
Aa iyi denk gelmiş :)
Forever Friends friends seven kadın ile her zaman olur
the Big bang theory
two and a half men
My name is earl
two broke girls
i. t. crowed
Ananıda al git güzel, pardon yanlış oldu how I met your madaaaa
Brooklyn Nine-Nine izledim. Esprilerini seviyordum. Devam ediyordu ama sonrasında bakmadım.
Brooklyn 99 hariç kalanları izledim, Seinfeld en iyisi.
Ben bunları bilmem cahilim. Cennet mahallesi izledim ben en son
How I meet your Mother father versiyonu tam bir hayal kırıklığı
#Hükümdar
Seinfeld gibi dizi, Kramer gibi karakter bir daha gelmez...
Diğer yoruma yazdim vampir daires
Dharma and Greg ve bir de Coupling
Hiç birini seyretmedimki
Seinfeld en komik ve en güzeliydi
arkadaşlık var işin içinde
Sevmiyorum artık ya Friends izlerdim eskiden
İzlemedim ne yazık ki hiçbirini
Denk geldikçe izliyorum komik geliyor bana...
Himym ve Brooklyn nine nine
Himym hepsinden kaliteliydi
Hiçbirini bilmeyen ben🙄😕
Yabanci sitcom dizi takip etmiyorum
Anketdekilerin hiçbirini izlemedim
How I Met Your Mother
Ölçtum soru tam 1cm yukarıda
Sitcom dizisi nedir İlk defa gördüm bu dizileri
Friends
The Office bence.😊
Hiçbirini izlemedim desem 🤔..!
Friends