Diziler & Filmler Scream 5’i izleyecek misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Benim en sevdiğim korku filmi serisi. İlk filmin yerini tutmaz tabi ama izlemeyi düşünüyorum. Scream 5’i izleyecek misiniz? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hoşgezeninhoşkalfasıFenomen Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Efsane geri dönmüşken izlememek olmaz, mutlaka izlerim ben de🤩 Hatta izlemeden serinin diğer filmlerini de izlerim muhtemelen gaza gelip :D 1 0 Yorumla
Tutku97 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Senin sayende öğrendim yenimi çıktı ne zaman peki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şu an vizyonda yeni🙃 Yorumla
_gece_kuşuu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Korku filmlerini sevmiyorum 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu çok korkunç değil ya. Ben de cinli filmleri izleyemiyorum Yorumla _gece_kuşuu 1 yıl Çok korkunç olmasa bile izleyemiyorum 😅😖 Yorumla _gece_kuşuu 1 yıl Cinli filmleri zate asla izleyemem izlemem de Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim bence bir şans ver korku bile sayılmaz sadece maske takan bir katil var🙃 Yorumla _gece_kuşuu 1 yıl Rica ederim olur bakarim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Efsane geri dönmüşken izlememek olmaz, mutlaka izlerim ben de🤩 Hatta izlemeden serinin diğer filmlerini de izlerim muhtemelen gaza gelip :D
Senin sayende öğrendim yenimi çıktı ne zaman peki
Şu an vizyonda yeni🙃
Korku filmlerini sevmiyorum
Bu çok korkunç değil ya. Ben de cinli filmleri izleyemiyorum
Çok korkunç olmasa bile izleyemiyorum 😅😖
Cinli filmleri zate asla izleyemem izlemem de
Teşekkür ederim bence bir şans ver korku bile sayılmaz sadece maske takan bir katil var🙃
Rica ederim olur bakarim 😊
Hayır
Seriyi izledin mi hiç?
Evet tabıkı
Tabiiii kiiii😍