Diziler & Filmler Scream 5’i izleyecek misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim en sevdiğim korku filmi serisi. İlk filmin yerini tutmaz tabi ama izlemeyi düşünüyorum. Scream 5’i izleyecek misiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hoşgezeninhoşkalfası Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Efsane geri dönmüşken izlememek olmaz, mutlaka izlerim ben de🤩 Hatta izlemeden serinin diğer filmlerini de izlerim muhtemelen gaza gelip :D 1 0 Yorumla
Tutku97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Senin sayende öğrendim yenimi çıktı ne zaman peki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şu an vizyonda yeni🙃 Yorumla
_gece_kuşuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Korku filmlerini sevmiyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu çok korkunç değil ya. Ben de cinli filmleri izleyemiyorum Yorumla _gece_kuşuu +1 yıl Çok korkunç olmasa bile izleyemiyorum 😅😖 Yorumla _gece_kuşuu +1 yıl Cinli filmleri zate asla izleyemem izlemem de Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bence bir şans ver korku bile sayılmaz sadece maske takan bir katil var🙃 Yorumla _gece_kuşuu +1 yıl Rica ederim olur bakarim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Efsane geri dönmüşken izlememek olmaz, mutlaka izlerim ben de🤩 Hatta izlemeden serinin diğer filmlerini de izlerim muhtemelen gaza gelip :D
Senin sayende öğrendim yenimi çıktı ne zaman peki
Şu an vizyonda yeni🙃
Korku filmlerini sevmiyorum
Bu çok korkunç değil ya. Ben de cinli filmleri izleyemiyorum
Çok korkunç olmasa bile izleyemiyorum 😅😖
Cinli filmleri zate asla izleyemem izlemem de
Teşekkür ederim bence bir şans ver korku bile sayılmaz sadece maske takan bir katil var🙃
Rica ederim olur bakarim 😊
Hayır
Seriyi izledin mi hiç?
Evet tabıkı
Tabiiii kiiii😍