Cumali Ceber 666 filmi 21 Ocak’ta sinemalarda olacakmış. Şafak Sezer de cevap olarak, “Vazgeç kanka manyak olursun” dedi 😂😂 Şafak Sezer haklı değil mi ya, berbat bir film bence twitter.com/.../1481661972395479059?s=21
Cumali Ceber 666 filmine ilk tepki Şafak Sezer’den geldi: Vazgeç kanka manyak olursun! Sizce de çok kötü değil mi?
Zaten bu iğrenç film serisine Recep İvedik serisinden uyarlamıştır ama bunu beceremez bu kim? film yapmak kim? Her ağzı olanın şarkı çıkardığı gibi her fenomenin de film çıkarıyor olması Türk sinema ve müzik sektörüne adeta darbedir, resmen kara lekesidir.
Şafak sezer adına utandım. Bunu izleyen Ve Şafak sezerin yaptığı oynadığı eserlerin yanından değil fikrinden ve yorumundan geçemeyecek bir velet kısa filmiyle münakaşa etmesi beni üzdü.
Bu mal herifin filmine kim gider mk ya? Oynayan oyunculara bak, Benekli Ayhan'ı hadi anladım, Didim'de yazlık almak için yapmayacağı şey yok da, arkadaş bu ne mk?
şu filme harcanan parayla daha güzel daha iyi şeyler yapılabilirdi. kendilerini tatmin ediyorlar. olmuyor işte taklitsin recep ivedik yapıldı bu ülkede ve tuttu onun gibi olamazsın
Fragramı izlemeden önce yüzümde biraz tebessüm vardı izledikten sonra oda gitti abi bu nasıl bir film yahu Samanyolu filmleri daha kaliteli yeminle bunlara prim verenin kendisine saygısı yoktur
Youtuberlar YouTube sınırları içerisinde kalmalı. Yaptıkları filmler genel olaraktan vasat, Cumali Ceber üzerinden gidelim; ben bu filmde gülünecek bir şey göremiyorum, tek gördüğüm önüne gelene tokat atan, ahlaksız, görgüsüz ve küfürbaz bir karakter... sahip oldukları milyonluk topluluk sayesinde izleyici elde ediyorlar ki bu izleyiciler %90 kendilerini takip eden kişiler. Adamlar yolunun bulmuş...
Hayatta Para Vermem Hiç Bir Zaman Filmlere Kendimi canım Yerine Koymam. Çok Merak Ettiysem Beklerim İnternetten Bir Yolunu Bulup İzlerim c# yazılımla felan
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Cumali Ceber 666 filmine ilk tepki Şafak Sezer’den geldi: Vazgeç kanka manyak olursun! Sizce de çok kötü değil mi?