Öyle uğraşmamak için yüklemesi kalitesi düzgün olsun diye her istediğimi tek yerden bulayım diye 100tl ödüyorum kodugumun şirketine her ay. Umarım batarlar
O dediklerinin hepsi dizillada var fakat doğal olarak reklamda var netflix parayı üyelikle alıyor dizilla dizipal falanda reklamla üyelik ücreti yok çünki fakat karar senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fikrim yok fakat başka sitelerden uygulamalardan izleyebilirsin (izlemek istiyorsan) örnek dizilladan yabancı dizi izleden falan
Biliyorum da rekl ıvır zıvır bı sürü uğraş. O kadar para veriyorum o gtlere o dizi kaldırılır mi
Aslında pek reklam yok 2 reklam var bazı sitelerde 3 max 30 saniye 10. saniyede atla butonu çıkıyor zaten yıllardır böyle izliyorum dizileri ben
Öyle uğraşmamak için yüklemesi kalitesi düzgün olsun diye her istediğimi tek yerden bulayım diye 100tl ödüyorum kodugumun şirketine her ay. Umarım batarlar
O dediklerinin hepsi dizillada var fakat doğal olarak reklamda var netflix parayı üyelikle alıyor dizilla dizipal falanda reklamla üyelik ücreti yok çünki fakat karar senin
maalesef netflix Türkiye den kaldırıldı..
Allah cezalarını versin
+1 . d
Prison break kaldırıldı. O da kaldırılmış olabilir
Allah cezalarını versin
Al benden de o kadar
Kaldırılmış