Bilmiyor iseniz söylemek isterim ki ' Disney Plus ' Hbo max ' 2022 yılı içerisin de Türkiye de hizmet vermeye başlayacaklar hangi ay bilmiyorum herhangi bir ay.. ve eminim ki çok taraf değişecek ' Netflix ' ' Blu Tv ' v. s v. s düşünsün artık :))
Siz ' Disney+' mı yoksa ' Hbo max ' mı tercih edersiniz neden?
Kısaca özetle bahsedelim platformlardan belki bilmeyenler olur. Disney+ nedir? Disney Plus, dijital olarak yayın sunan bir dijital yayın servisidir. Tıpkı Netflix ya da Apple TV+ servislerinde olduğu gibi, dijital olarak içeriklere ulaşmanızı sağlayan bir servisten söz ediyoruz. Servis üzerinde Marvel, Walt Disney, Pixar gibi çok önemli isimlerin yapımları yer alıyor. Disney+ örnek dizileri; Marvel’s Hero Project High School Musical: The Series Star Wars: The Clone Wars Loki The Falcon and the Winter Soldier WandaVision The Mandalorian
Hbo Max nedir ? WarnerMedia çatısı altında faaliyet gösteren HBO; HBO 2, HBO Comedy, HBO Family, HBO Latino, HBO Signature, HBO Zone ve HBO HD kanallarının dahil olduğu ABD’nin önde gelen televizyon kanal grubudur. Chernobyl, The Sopranos, The Wire, Silicon Valley gibi HBO dizileri, dünyanın en iyi dizileri olarak görülmektedir. Her yaptığı dizi ile büyük haran kitlesine ulaşan kanalın yeni platformu HBO Max hizmete başladığından beri merak konusu olmuştur. Hbo max örnek dizileri; The Wire The Sopranos Band of Brothers Oz True Detective Westworld Game of Thrones Succession Watchmen Chernobyl The Leftovers Six Feet Under Deadwood
Disney+ vs Hbo max hangisini neden tercih edersiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Disneyin pek bi içeriği yok gibi, ben iptal ettim. Hbo kullanmadım
Fark etmiyor açıkçası. ( Günaydın)