Diziler & Filmler Polar filmini izleyen var mı? bade90 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu filmi arkadasım önerdi, zevkini çok beğenmiyorum ama diretince size sormak istedim, vakit kaybımı? yoksa izlenir mi? daha iyi önerisi olan varsa açığım Polar filmini izleyen var mı? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tavsiye etmem. Çünkü bu tarzda yapılmış o kadar çok kaliteli film var ki. Mesela bunu izleyeceğine Kaos filmini izle hem güzel hem de sonu şaşırtıcı. 1 5 Yorumla bade90 +1 yıl tavsiyen nedir Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Aksiyon filmi istiyorsan eğer,Baskın filmlerini öneririm alternatif olarak ise,Kaos, mekanik, parker filmleri. Yorumla bade90 +1 yıl Parker izlemiştim, diğerlerine bakarım tesekkür ederim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İyi seyirlerr 🦁 Yorumla bade90 +1 yıl sağol🖐️ Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl çok iyi bir film değilama çokta kötü bir film değilorta karar :)ne tarz seviyorsun bilmiyorum 1 1 Yorumla bade90 +1 yıl güzel olan her filmi izlerim korku hariç
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sonu çok lanet bitiyor rastgele izlediğim ve msl gibi kaldığım bir sondu 1 1 Yorumla bade90 +1 yıl tesekkür ederim Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl İzledim. Çok iyi bir film değil ama çokta kötü değil. Orta ayarda, izlerken sıkmayan bir film 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Film güzelde sevişme sahneleri sıkıntı yaratmaz diyorsan izle 1 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzel filim ama başları biraz ağır 1 2 Yorumla bade90 +1 yıl tesekkür ederim Yorumla Brooklyn88 +1 yıl Rica ederim Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İzledim. ve tavisye ederim kessinlikle 1 2 Yorumla bade90 +1 yıl tesekkür ederim Yorumla recep48 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sahneler çok iyi 1 2 Yorumla bade90 +1 yıl tamam tesekkür ederim Yorumla Richardgör +1 yıl Ne demek😆😆çoluk çocukla izleme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tavsiye etmem. Çünkü bu tarzda yapılmış o kadar çok kaliteli film var ki. Mesela bunu izleyeceğine Kaos filmini izle hem güzel hem de sonu şaşırtıcı.
tavsiyen nedir
Aksiyon filmi istiyorsan eğer,
Baskın filmlerini öneririm alternatif olarak ise,
Kaos, mekanik, parker filmleri.
Parker izlemiştim, diğerlerine bakarım tesekkür ederim
İyi seyirlerr 🦁
sağol🖐️
çok iyi bir film değil
ama çokta kötü bir film değil
orta karar :)
ne tarz seviyorsun bilmiyorum
güzel olan her filmi izlerim korku hariç
Sonu çok lanet bitiyor rastgele izlediğim ve msl gibi kaldığım bir sondu
tesekkür ederim
İzledim. Çok iyi bir film değil ama çokta kötü değil. Orta ayarda, izlerken sıkmayan bir film
Film güzelde sevişme sahneleri sıkıntı yaratmaz diyorsan izle
Güzel filim ama başları biraz ağır
tesekkür ederim
Rica ederim
İzledim. ve tavisye ederim kessinlikle
tesekkür ederim
Rica ederim
Sahneler çok iyi
tamam tesekkür ederim
Ne demek😆😆çoluk çocukla izleme