Diziler & Filmler İzlediğiniz en iyi Uzak Doğu filmi hangisiydi? GumballWaterson Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kule filmini nedense daha çok severim ben. Biliyorsunuz ki uzak doğulu abilerimiz sinema sektöründe hatrı sayılır bir yere sahipler. Sizin favoriniz hangisi? İzlediğiniz en iyi Uzak Doğu filmi hangisiydi? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ParazitOld boyIkisi de insani şaşırtıyor ama old boy daha fena 1 0 Yorumla
Manonaqwx Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Squit game dermişim nwmdmwmxkeHayır tabii ki TRT de mi ne vardı imparatorice ki diye 1 0 Yorumla
tahireirem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl space sweepers ve fabricated city çok çok iyiydi 1 0 Yorumla
tavşanprens Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Jared Letonun oynadığı Yabancı filmi. 1 0 Yorumla
ViskimsiNotalar Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Zombilisi vardı ya the busan mıydı unuttum tam ya 1 1 Yorumla GumballWaterson +1 yıl Zombi Ekspresi. Çok iyi filmdir Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. 7. koguştaki mucize 1 3 Yorumla yirmibes25 +1 yıl Uzak doğu filmi degil o Yorumla thecutewitch +1 yıl @yirmibes25 evet uzak dogu filmi koreliler çekmiştiorjinal versiyonunda bahsediyorumbizde türk versiyonunu yaptık Yorumla thecutewitch +1 yıl @yirmibes25 zaten internete yazsanız cıkacaktır kore versiyonu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Parazit
Old boy
Ikisi de insani şaşırtıyor ama old boy daha fena
Squit game dermişim nwmdmwmxke
Hayır tabii ki
TRT de mi ne vardı imparatorice ki diye
space sweepers ve fabricated city çok çok iyiydi
Jared Letonun oynadığı Yabancı filmi.
Ben de aksine hiç sevmiyorum kendilerini