Diziler & Filmler Aşkı memnu tarzında, keşke bende böyle bir yalıda kalsam böyle hayatım olsa diye özenip baktığınız diziler var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşkı memnunun konusu şurda dursun, giyisiler, davetler, yaşam tarzı vs. şimdilerde bile hala kendine baktırıyor. Buna benzer bir dizi öneriniz var mı? Aşkı memnu tarzında, keşke bende böyle bir yalıda kalsam böyle hayatım olsa diye özenip baktığınız diziler var mı? Cevapla Dizi Soruları Aşk Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalı değil de Tepedeki Ev dizisinde korkunç, büyük bir evde kalabalık bir şekilde yaşamak veya tatil yapmak isterdim 1 0 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sana bir sır vereceğimde ki villa çok güzeldi mesela. 2 0 Yorumla
Juliens Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayır yok çünkü o dizilerden bile daha kaliteliyim jsjsjsjjsjs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalı değil de Tepedeki Ev dizisinde korkunç, büyük bir evde kalabalık bir şekilde yaşamak veya tatil yapmak isterdim
Sana bir sır vereceğimde ki villa çok güzeldi mesela.
Hayır yok çünkü o dizilerden bile daha kaliteliyim jsjsjsjjsjs
Lale devri