Diziler & Filmler Kulüp 2. sezonu izleyip hüngür hüngür ağlayanlar kimler? yardımcıoyuncu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Bu akşam izlemeyi planlıyordum ama dün gece dayanamayıp başladım. Zaten 4 bölümmüş. Saat 3'tü bitirdiğimde. Ağla ağla bir hal oldum. Çok hüzünlüydü hikayesi. Kimler izleyip ağladı. Kulüp 2. sezonu izleyip hüngür hüngür ağlayanlar kimler? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İzlemeyi düşünüyordum ama dram ağırlıklı ise ben yokum 0 0 Yorumla
KutsalLolita Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Asabımı bozdu gerçekten. Güzel diziydi de bittiğinde kafam kazan gibiydi. Annemlerin yanında kendimi tutup uyuycam diyip odamda zırladım 😅😅 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl hahahah ben de baya ağladım ya :D Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 470 cevap paylaştı. Sabırsızlıkla beklediğim bir dizi.Ama gel gör ki 4 bölüm sadece. Matilda yine rölünü çok şahane oynamış 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. İlk sezonu izledim ancak ben dram olayında çok yokum ya.İzlemekten vazgeçtim şu an 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl aa sevmez misin? Yorumla
Piposs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sonu kötü bitiyorsa izlemiycem ona göre nasıl bitiyor kötü mü 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl yani her karakter için kötü ya da iyi bitmiyor, değişken :) Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İlk sezon 2 bölüm izledim sarmadı izlemeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Barannnnnnnn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl 1. ci sezonu bile daha izlemedim herkes kulüp diyo en sonunda izlemeye başlayacam 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Toplamı 10 bölüm olan dizinin 6 bölümü çekilmiş kalan 4 bölümde yakında.. 0 1 Yorumla KralSniper81 +1 yıl Yayınlandı Yorumla
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl bennn bennnnnnn hastanelık oldum o derece bı daha ızlemem o neydı öyle yahu 0 0 Yorumla
sevdayanilmazder Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 2. sezon degil canim 1. sezonun 2. kısmı güzeldi ağlamadım 0 0 Yorumla
herzmanhaklıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İsmet erkeklerin özeti 1 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl ay eve ya gıcık etti beni de Yorumla
Cεитяαcεε Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kadar duygulu mu ya? Bende izleyeyim. 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl özellikle 2. sezon baya duygusaldı Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Dün izledik. Ağlayan olmadi bizde 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl izlemedim hangi platformda 0 1 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Netflix de. Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl ilk sezonu da izlemedim..beraber izleyeceğim.. 0 0 Yorumla
ipeko34 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl daha ilk sezonu izleyemedim bir an önce bakmaliyim 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl bak bak, bayılırsın bence Yorumla
MaysaSu Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Daha izlemedim ben 0 2 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl şiddetle tavsiye ederim Yorumla MaysaSu +1 yıl Izliycem mutlaka Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı. Hiç izlemedim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İzlemeyi düşünüyordum ama dram ağırlıklı ise ben yokum
Asabımı bozdu gerçekten. Güzel diziydi de bittiğinde kafam kazan gibiydi. Annemlerin yanında kendimi tutup uyuycam diyip odamda zırladım 😅😅
hahahah ben de baya ağladım ya :D
Sabırsızlıkla beklediğim bir dizi.
Ama gel gör ki 4 bölüm sadece.
Matilda yine rölünü çok şahane oynamış
İlk sezonu izledim ancak ben dram olayında çok yokum ya.
İzlemekten vazgeçtim şu an
aa sevmez misin?
Sonu kötü bitiyorsa izlemiycem ona göre nasıl bitiyor kötü mü
yani her karakter için kötü ya da iyi bitmiyor, değişken :)
İlk sezon 2 bölüm izledim sarmadı izlemeyi düşünmüyorum
1. ci sezonu bile daha izlemedim herkes kulüp diyo en sonunda izlemeye başlayacam
Toplamı 10 bölüm olan dizinin 6 bölümü çekilmiş kalan 4 bölümde yakında..
Yayınlandı
bennn bennnnnnn hastanelık oldum o derece bı daha ızlemem o neydı öyle yahu
2. sezon degil canim 1. sezonun 2. kısmı güzeldi ağlamadım
İsmet erkeklerin özeti
ay eve ya gıcık etti beni de
O kadar duygulu mu ya? Bende izleyeyim.
özellikle 2. sezon baya duygusaldı
Dün izledik. Ağlayan olmadi bizde
Turk filmleri izlemem
saçmalamışlar geldi bana
Beğenmedim
izlemedim hangi platformda