Film olarak Yüzüklerin efendisinin ilk 3 serisi
Dizi olarak The Walking Dead
Dizi olarak The Walking Dead
Harry Potter ve Prison Break diyorum ben
Fena sayılmazlardı
Poter için yeni seri gelecekmiş
Gelsin de bakarız eskisinin yerini tutar mı, asla
Hiç biri tutmaz muhakkak zaten eskisi gibi film de yapılmıyor netfilix var içi boş artık iyi içerik yok
Katılıyorum
İzlediğin baska neler var?
Severim ben son zamanlarda pek takip edemesem de genel olarak bilinen dizi ve filmleri izledim diyebilirim
Telefona YouTube netfilix gibi uygulamaları indirdim dizi film izliyorum arada telefondan da
Mesela desem?
Ne tarz filmler seversin?
Genel olarak ayrım yapmam ama;
İlk önceliğim bilim kurgu ve fantastik sonra korku komedi geliyor
Görünmez adam, sessiz bir yer, bird box, platform, kara kule, doğmamış, mad max ya da thor, yüzüklerin efendisini falan da severim hızlı ve öfkeli serisini severim ama komedi pek izlemem himym ve ya friends var izle diyebileceğim tabi hala izlemediysen
Bir çoğunu izlemişim neredeyse zevklerimiz aynı himym ve friends izlemedim. Şu Kore yapımı 2 dizi vardı 1 i yaratıklı bu cehenneme götürüyorlar sözde suçluları diğerinde squit game i izledim bir tane de uzay istasyonu gibi bisey var millet bayılmış ama bende mi sorun var biraz abartılı değil mi
Kore yapımı bir şey seyretmedim desem yeridir Busan treni (yanlış hatırlamıyorsam) ve squit game izledim sadece
Biraz böyle eksilik mi var ya da normal Asyalı olmayan karakter dizilerinde olmadığı İçin garip mi geliyor. Herkes çekik gözlü falan.
Busan trenini izlemedim ama sanırm 2 si de çıkmış
Yok yani ülke ayırmıyorum filmlerde fazla da denk gelmemiştir bi de 7. Koğuştaki Mucize filmini izlemiştim bizim yaptığımızdan daha önce şimdi aklıma geldi
Ben bizimkilerin yaptığını izledim çok duygusaldı. Bende ayrım yapmıyorum ama nedense Amerikan yapımları bir tık önde
Çünkü en iyi filmler genelde ABD den çıkıyor
Bak o konuda haklısın bu işi cidden yapıyorlar
Yargıyı takip ediyorum sadece
Bu ara hep bu çıkıyor karşıma
Hahaha baya izlemişsin 😂😂😂😂
Rica ederim 😇
Cevap
2Cevap
PB, B99, AHS, Black Mirror, Yalan dunya, yaprak dokumu, aski memnu
Filmleri saymakla hic bitmez ama lolita, the perfection, Hater diyeyim.
Liste baya kalabalık
O derece yani
Mmm dedin
Dizi olarak "Buyuk kacis"
Film ise "Esaretin bedeli"
La casa de papel.
The maze runner ve taken serilerini cok severim...
Fight Club ve Sherlock diyorum :)
Breaking bad
Fena değildi
La casa de papel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar