@BiBusesin Sonuna kadar haklısın! Biri aşırı sağcı, digeri aşırı solcu! Iki kanalda yozlaşmış beyinlere hitap ediyor. Tarafsız değiller. Tarafsız bir kanalın da olduğunu pek sanmıyorum 🙄 genelde gündemi twitterdan takip ediyorum. Böylesi bence daha iyi...
ne sağ ne solcuyum.. ama atv hakkaten canım, mantık dışı haber yapıyor ve belli bir kesimi yanlış yönlendirip gaza getiriyor. Bak gör, iktidar değiştiğinde "biz bize söyleneni yaptık" diyecekler ya da kaçacaklar. Ertan Tan'ın canlı yayında izleyicisinin twertine cevap verdiğinde"alın o marşınızı bir tarafınıza monte edin"demişti. Yok yok, sağ zihniyet arızalı😂
Aslında diyebiliriz fox beni çok sıkıyor sürekli bir yorum sürekli siyaset başka haber yok hep hükümeti karalayan şeyler o yüzden sevmiyorum ve izlemiyorum Atv de foxun hükümet yanlısı olanı siyaset haberleri fox kadar ağır değil ancak o da diğer partilerin açıklarına yayınlamakla meşkul. Ben show seviyorum havdan sudan haberler😂
diyemeyiz sağcı insanlar memleket sevdalısı olur, atv izleyenler çanak yalayıcı iktidar yalakası kafasına çay fırlatılmasına ses çıkarmayan düşünmekten aciz mahluklar
@miniksey2004 fatih portakalı hiç sevmem gitmesi iyi oldu, şuanki ismail bey herşeyiyle daha iyi ve gerçek haber sadece foxta izlenir, diğer kanalların göstermediklerini gösteriyor, gerçekleri gösteriyor, yandaş kanalların cesaret edemeklerini