Ben Youtuber çekimi olan hiçbir şeyi izlemeyi sevmiyorum. Yani zaten kendinize has bir alanınız var. Neden her yere girmek istiyorsunuz k? Yani girdiklerin yerinde kalitesini düşürüyorlar bana göre. Beyazperde birde bunlara kaldı..

İzleyecek bir şey bulamadığımda birkaç yapım izlemiştim.
https://www.youtube.com/embed/eHfdep_pwI8Enes batur'un hayatını konu aldığı filmi izlemiştim, okul hayatını ve fenomen olma yolculuğunu.
Oyunculuğu ve yer alan oyuncular başarılı değildi, sıkıcıydı filmin bir heyecanı yoktu.
Biranda şöhreti yakalayan asosyol bir genci izledim.
Sefa kındır'ın videolarını beğendiğim için facia 3'lü filminide izledim, genel olarak komik olmasada adana mizahı ile ilgimi çekmeyi başardı.
Ara ara sıkılsamda sonu çabuk gelen bir film oldu, 2. Filmi olsa yine izlerdim.
YouTuberlar youtubeda ki izleyici kitlesine sinemada'da ulaşacağını zannediyorlar, fakat çoğunlukla ilkokul ve ortaokul öğrencileri izliyor videolarını. Bu öğrencilerin sinemaya az gitmesi veya gitmemesi youtuberların beyaz perdede başarıyı yakalayamamasına sebep oluyor.
Hayır hiç izlemedim hiç de ilgimi çekmiyorlar.
Geçenlerde Fırat Albayram'ın filmini izlemek istedim. Kendisi zaten normalde oyuncu, daha önce dizilerini çok severek izler takip ederdim.
Şimdi youtuber oldu Youtube'daki kanalını takip ediyorum. Ama bu sefer filmi hiç cazip gelmedi nedense.
Galiba youtuber olunca büyü bozuldu.
#Cassie
Talha ulukaya'nın hile dizisini izledim kendi kanalında yayınladı zaten.
Oğuzhan Uğur'un filmlerini izledim ortalama güzeldi. Başka da hatırlamıyorum görseldekini izlemedim mesela
Ben genel olarak yerli bir sinema filmi izlemiyorum. Çünkü bu alanda kötüyüz. Cidden çok iyi bir şey çıkmadığı müddetçe yerli filmleri izleyip vakit kaybetmek istemiyorum.
Cevap
15Cevap
Resme 5sn bakınca yapacağınız filme diyorum
Üstüne para verseler izlemem o derece
Hayır bunları izleyecek kadar israf edecek zamanım yok..
Izlemiyorum, zaten zor film beğeniyorum, izlediğime değsin yani.
Bir dönem "Bir Kezban Bir Mahmut" dizisini izlemiştim. Gayet başarılı idi, hatta filmi çekildi.
Onun haricinde hiçbir youtuberin dizisini, içeriğini vs izlemedim. Ki hazzetmem de.
Sadece Recep İvediğin bir filmini izlemiştim Survivora gittiği o hariç izlemedim ve dendiğinde göre Recep İvedik en kötüsü bile değilmiş, diğerlerini gerçekten görmek istemiyorum...
İzledim sanırım bu Cumali filmini hafızamda yer tutmamış amaİzlemedim başka bir film
Bunlara gülen insan mizahsızsın tekidir ya. Ben mi zor insanım yoksa insanlar ota boka gülmeyi marifet sanıyor bilmiyorum
İzlemiyorum, lüzumsuz.
Film izleyecek olsam gider alanında profesyonelleşmiş oyuncuların filmlerini izlerim.
Hiç izlemedim film kalitem bu kadar düşmez umarım bir gün
Hiç sevmem. Çok yersiz buluyorum. Boşa zaman kaybı.
Hayır oyunculuk yeteneği olmadan film çekmeye çalışmaları sadece insana eziyet gibi oluyor.
Ahahahahhhaha hayatta izlemem canım bunlar ya sanattan ne anlarlar
Daha önce bir tanesi izlemiştim. Açıkçası gayet güzeldi beğenmiştim. Ön yargılı olmaya gerek yok.
YouTube den müzik bile dinlemiyorum ne filmi 😃
Bu tarz şeyler için harcayacak zamanım yok
bana çekici gelmiyor oradaki oyuncuların filmleri..
İzlemşyorum kalitesi düşük yapımlar bence bana hitap etmiyor
Kesinlikle sevmiyorum ihtiyaç olmadıkça yorutubeye bile girmiyorum ki
Bu ne yapmış acaba diye, açıp fragmanına bile bakmıyorum. Dis atıp geçiyorum :D
Hayır izlemem o kadar düşük iq ya sahip değilim
Hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar
Konusu cekmiyor maalsf.
Hayır hiç izlemiyorum
Bilgi amaćlı izliyorum
Hayir izlemiyorum tabiki
Hayır izlemiyorum ve saçma buluyorum.
Kimse izlemiyorsa bunları izleyen kim.
Hayır hiç sevmem